Bucovina Profundă

14 Noiembrie 2011

Grupul Bilderberg iese la suprafaţă

Filed under: articol,istoria ascunsa,iudeo-masonerie,taina faradelegii — Mircea Puşcaşu @ 00:39

Grupul Bilderberg iese la suprafaţă

Săptămâna aceasta a picat guvernul Greciei condus de un reprezentant al dinastiei Papandreou şi se pregăteşte să pice guvernul Italiei condus de Silvio Berlusconi.

Greşeala fatală a lui Papandreou a fost că a îndrăznit să propună un referendum care să gireze (sau nu) planul de aşa-zisă salvare de la faliment a Greciei. Imediat a fost redus la tăcere şi dat la o parte. În locul lui a fost numit Lucas Papademos, fost vicepreşedinte al Băncii Centrale Europene, membru al Comisiei Trilaterale.

În Italia Berlusconi îşi face bagajele şi-şi va da demisia în weekend. În locul lui se pare că va fi numit Mario Monti, preşedintele secţiunii europene a Comisiei Trilaterale şi membru al Grupului Bilderberg.

Comisia Trilaterală este o organizaţie elitistă exclusivistă fondată în 1973 de David Rockefeller. Scopul declarat este de “a aduna la un loc lideri cu experienţă din sectorul privat pentru a discuta probleme de interes global”. Aceasta are trei secţiuni: europeană, nord-americană şi asiatică, fiecare cu un număr fix de membri, 170 pentru Europa, 120 pentru America de Nord şi 85 pentru Asia-Pacific. Până în anul 2000, singura ţară asiatică membră a Comisiei Trilaterale era Japonia, ulterior fiind admise alte câteva ţări din zona Asia-Pacific. Mulţi dintre membrii importanţi ai Comisiei Trilaterale sunt şi membri ai Grupului Bilderberg. Nu întâmplător, formarea Comisiei Trilaterale a fost pusă la cale la întâlnirea Grupului Bilderberg din 1972.

Putem spune că, în prezent, asistăm la implementarea planului de creare a Noii Ordini Mondiale, în care un grup elitist exclusivist va controla toate centrele de putere: executiv, legislativ şi financiar. Dacă, până acum, au stat în umbră, acum ies la lumină. A trecut vremea discuţiilor şi se trece la implementarea planurilor discutate în spatele uşilor închise. Se pare că teoriile conspiraţioniste nu sunt doar teorii.

 sursa: reportervirtual.ro

Vedeti si :

ISĂRESCU, la reuniunea ORGANIZAŢIEI CARE „CONDUCE” lumea. EXCLUSIV

5 comentarii »

 1. cine incomodeaza, cine are nesimtirea sa ridice capul sau glasul, este imediat redus la tacere, eliminat din sistem.
  De aici putem trage concluzia ca, nesimtitii care s-au cocotat la putere in romarlania sunt pe placul francmasonilor. Trist, dar adevarat !

  bucovineanul din adancul pamantului

  Apreciază

  Comentariu de . — 14 Noiembrie 2011 @ 20:09 | Răspunde

 2. „Greşeala fatală a lui Papandreou a fost că a îndrăznit să propună un referendum care să gireze (sau nu) planul de aşa-zisă salvare de la faliment a Greciei.”

  nu .. greseala fatala a fost ca nu a declansat referendumul. Se pare ca miza este alta si nu ceea ce ni se spune noua. Am scris aici un pic despre asta: http://nostrabrucanus.wordpress.com/2011/11/14/grecia-si-eurozone-o-alta-fata-a-problemei/

  Tinta este ratificarea tratatului ESM pentru care au facut orice numai sa nu se ajunga la referendumuri. Ei stiu ca nu ar trece de nici un referendum; tratatul nu omoara doar 1 popor ci pe toate in acleasi timp.

  Apreciază

  Comentariu de NB — 15 Noiembrie 2011 @ 20:01 | Răspunde

 3. […] Grupul Bilderberg iese la suprafaţă […]

  Apreciază

  Pingback de ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (16.11.2011) « Saccsiv's Weblog — 16 Noiembrie 2011 @ 17:43 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un sit web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: