Bucovina Profundă

11 martie 2013

R O M Â N I , VI SE PREGĂTEŞTE C E V A ! APĂRAŢI-VĂ LIBERTATEA ŞI DEMNITATEA!

R O M Â N I ,

VI SE PREGĂTEŞTE

C E V A !

barcode prison 0

 APĂRAŢI-VĂ LIBERTATEA ŞI DEMNITATEA!

VENITI ALATURI DE ApLR LA:

PROTEST IMPOTRIVA ABUZURILOR STATULUI PRIN IMPLEMENTAREA DOCUMENTELOR ELECTRONICE PERSONALE

 

Știați că  începând cu acest an, în România, a început introducerea masivă a documentelor personale electronice: buletin de identitate electronic, permis de conducere electronic, card de sănătate  electronic, rețeta electronică, etc.?

Știați că implementarea documentelor personale electronice este doar o etapă în procesul de implantare a dispozitivelor electronice tip R.F.I.D. cu dimensiuni de câțiva milimetri direct în corpul uman, prin injectare sub piele, fenomen care deja se petrece în SUA şi alte ţări?  În SUA, dispozitivul electronic implantabil pentru oameni produs de  VeriChip Corporation a primit aprobările preliminare de la Food and Drug Administration (FDA) încă din 2002, și a fost  aprobat în 2004.

Știați că  dispozitive electronice implantabile,  aprope similare celor destinate oamenilor, au cauzat cancer la 10% din animalele de laborator pe care au fost testate [1.] ?

Știați că aceste documente, sunt foarte nesigure existând posibilitatea de a fi citite modificate și copiate (clonate) cu ușurință de către persoane neautorizate (hackeri, teroriști etc.) care pot fura identitatea unei persoane şi pot săvârși infracțiuni în numele acelei persoanei care ulterior va suferi rigorile legii pentru fapte pe care nu le-a săvârșit?

Știați că  din cauza vulnerabilității sistemului informatic în Anglia s-au pierdut datele a 93% din asigurații sistemului de sănătate?

Știați că  între 500.000 și 1.000.000 din cele 6,5 milioane de pașapoarte biometrice ce se află în circulație în Franța sunt false [2.] ?

Știați că informația stocată în cardurile de sănătate electronice poate fi citită neautorizat de [3.] către traficanții de organe transformând posesorul unui asemenea document într-o pradă atractivă?

Știați că documentele electronice sunt sensibile la anumite tipuri de radiații și câmpuri electromagnetice, informația digitală stocată în ele putând fi deteriorată sau ștearsă și astfel posesorul documentului să poată fi pus în imposibilitatea de a se legitima sau de a beneficia de servicii medicale în situații critice?

Știați că  cetățeanul devine vulnerabil în fața firmelor de asigurare (care vor refuza să asigure persoane ale căror boli grave le cunosc din sistemul electronic sau vor mări prețurile asigurărilor), angajatorilor (care vor putea discrimina unele persoane în funcţie de datele lor medicale), și mai ales a propriului stat în cazul în care regimuri nedemocratice ar putea ajunge la putere?

Știați că prin intermediul documentelor electronice la purtător se colectează informații detaliate și complexe despre cetățeni care se adaugă în baze de date extinse ?

Știați că prin intermediul acestor informații, plus informațiile colectate prin intermediul cardurilor bancare, plus înregistrarea tuturor convorbirilor telefonice si a email-urilor, etc., prin prelucrarea și corelarea datelor cu ajutorul unor programe informatice specializate se poate determina  unde se află, ce face și chiar cum gândește fiecare cetățean?

Știați că astfel se încalcă drepturi fundamentale prevăzute în Constituția României şi în Carta Drepturilor Fundamentale a U.E., cum ar fi dreptul  la libertate, la viaţă intimă, familială şi privată, libertatea de gândire, de conştiinţă şi de religie, dreptul la demnitate, etc.?

Știați că în lume, numeroase organizații, instituții și personalități individuale au protestat și manifestat împotriva erodării libertăților cetățenești și intruziunea statului în viața privată?

Știați că în anul 2009, în numai câteva luni, cca. 1 milion de români au semnat împotriva introducerii documentelor electronice personale?

Știați că  în Anglia prin legea „Identity Documents Act 2010” s-a hotărât renunțarea la buletinele de identitate electronice introduse prin legea „Identity Cards Act 2006”, iar pe 21 februarie 2011 a fost distrusă baza de date aferentă [4.] ?

Știați că după 4 ani de la implementare, Germania a suspendat proiectul cardului de sănătate electronic, datorită   lipsei   de   securitate   și  confidențialitate  a

sistemului și datorită obiecțiilor aduse de medici care au manifestat în stradă [5.] ?

Știați că dispozitivul R.F.I.D. poate reprezenta cea mai mare ameninţare cunoscută la adresa libertăţii şi a vieţii private [6.] ?

Știați că în aceste condiții esența și chiar existența democrației este amenințată, pericolul major prefigurându-se sub forma lagărului electronic?

Știați că după ce am pierdut aproape totul suntem pe punctul de a pierde ultimul și cel mai de preț  bun pentru care au  luptat  toți marii noștri înaintași și anume libertatea?

Cerem:  STOPAREA şi renunțarea la implementarea documentelor electronice așa cum s-a întâmplat în alte țări europene civilizate. Consultarea reală a populației înaintea luării deciziilor ce vizează drepturile fundamentale ale românilor.

 

VENITI ALATURI DE ApLR LA:

PROTEST IMPOTRIVA ABUZURILOR STATULUI PRIN IMPLEMENTAREA DOCUMENTELOR ELECTRONICE PERSONALE

 

Material editat de:

ASOCIAŢIA PENTRU LIBERTATEA ROMÂNILOR

http://asociatialibertatearomanilor.ro/

E-mail: asociatialibertatearomanilor@gmail.com

Sprijiniți această inițiativă prin a cere reprezentanţilor dvs. parlamentari să vă reprezinte interesele; prin acţiuni personale în justiţie şi prin participarea la  acţiunile iniţiate de asociaţia noastră.

 

Note:

[1.] http://www.wired.com/gadgetlab/2007/09/ study-rfid-impl/

[2.]http://www.europarl.europa.eu/news/ro/headlines/content/20120413STO42897/pdf

[3. ] http://medicalnet.ro/ blog/astarastoae/dezbatere-radiofonica-cui-foloseste-cardul-de-sanatate/513/

[4. ] http://services.parliament.uk/bills/2010-11/identitydocuments.html

http://www.governmentcomputing.com/news/2011/feb/10/minister-destroys-national-identity-register

[5. ] http://www.ehi.co.uk/news/primary-care/5551  

[6. ] U.E.-raport al Comitetului Economic şi Social European

Reclame

5 comentarii »

 1. Apreciază

  Comentariu de Pavel — 11 martie 2013 @ 23:39 | Răspunde

 2. exista vreun om implantat cu cip?

  Apreciază

  Comentariu de arakelian — 12 martie 2013 @ 15:49 | Răspunde

 3. Asta este scopul Illuminati si al Masoneriei,sa ne transforme in niste numere introduse in calculator si sa avem cipuri,pt a fi controlati total si sa nu putem sa ne revoltam.Trebuie sa ne unim fortele si sa luptam contra acestor documente,care ne transforma in sclavi,ne ameninta libertatea si ne indeparteaza de Dumnezeu.Oameni buni treziti-va pana nu este prea tarziu,ganditi-va la copiii vostri si la viitorul lor,nu acceptati aceste documente,pt ca acestea sunt premergatoare cipului uman.Cine isi va introduce acest cip in corp va fi rupt pt totdeauna de Dumnezeu si-si va anula sfantul BOTEZ.Acestea sunt lucrarile lui Antihrist,pt a stapani omenirea si trebuie sa luptam cu toate puterile pt a nu devenii supusii lui si pt a nu-i face voia.DUMNEZEU SA NE INTAREASCA IN CREDINTA SI SA NE APERE ,caci ne asteapta vremuri grele !

  Apreciază

  Comentariu de cristina — 16 martie 2013 @ 09:50 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: