Bucovina Profundă

7 Iunie 2013

Uimitorul Israel

Uimitorul Israel

Întrebare: Care este singura țară din Orientul Mijlociu care are arme nucleare?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să semneze Tratatul de neproliferare nucleară și nu permite inspecțiile internaționale la centralele nucleare pe care le deține?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a confiscat teritoriul suveran al altor națiuni prin forță militară și continuă să-l ocupe în ciuda rezoluțiilor Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite ?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod consecvent frontierele internaționale ale altui stat suveran, cu avioane de război, artilerie navală și focuri de armă?
Răspuns:  Israel.

Intrebare: Ce aliat american din Orientul Mijlociu trimite de ani de zile asasini în alte țări pentru a-și ucide dușmanii săi politici (o practică numită uneori terorism exportat)?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu ofițeri de înalt rang militar au recunoscut public faptul că prizonierii de război neînarmați au fost executați?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu refuză să-și urmărească în instanță proprii soldați care au recunoscut executarea prizonierilor de război?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a creat milioane de refugiați și refuză să le permită întoarcerea la casele, fermele și afacerile lor?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să plătească despăgubiri persoanelor ale căror terenuri, conturi bancare și afaceri au confiscate de către aceasta?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu a fost asasinat un înalt diplomat al Națiunilor Unite?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu omul care a ordonat asasinarea unui diplomat de rang înalt a ONU a devenit prim-ministru?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a aruncat în aer o reprezentanță diplomatică americană în Egipt și a atacat o navă aparținând SUA, Liberty USS, în apele internaționale, omorând 34 și rănind 171 de marinari americani?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a angajat un spion, Jonathan Pollard, pentru a fura documente clasificate din Statele Unite ale Americii și apoi a vândut o parte dintre ele Uniunii Sovietice?
Răspuns:  Israel.

Intrebare: Ce țară la început a negat orice legătură oficială cu Pollard, apoi a votat pentru a-l face cetățean și a cerut în mod repetat și continuu președintelui american acordarea iertării depline lui Pollard?
Răspuns:  Israel.

Intrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu permite criminalilor evrei-americani să se adăpostească în ea pentru a scăpa de pedeapsă în Statele Unite și refuză să-i extrădeze din momentul în care se află în custodia sa?
Răspuns:  Israel.

Intrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu, predică împotriva urii dar construiește încă un altar și un memorial în cinstea unui criminal care a ucis 29 de palestinieni în timp ce se rugau în moscheea lor?
Răspuns:  Israel.

Intrebare: Ce țară de pe planeta Pământ are al doilea cel mai puternic lobby în Statele Unite, conform unui recent studiu al revistei Fortune făcut în interiorul Washington-ului?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a vizat în mod deliberat o tabără ONU pentru refugiații civili din Qana, Liban și a ucis 103 oameni nevinovați, femei și în special copiii?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu sfidează 69 de rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU și a fost protejată pe 29 mai de către veto-ul SUA?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește mai mult de o treime din ajutorul american pentru întreaga lume deși este a 16-zecea cea mai bogată țară din lume?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește arme americane gratis și apoi vinde tehnologia chinezilor, în ciuda obiecțiilor din partea  SUA?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu insultă în mod obișnuit poporul american permițând Primului său ministru să se adreseze Congresului Statelor Unite și să țină prelegeri, precum copiilor, cu privire la motivul pentru care americanii nu au dreptul să reducă ajutorul pentru străini?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu prim-ministrul și-a anunțat personalul să nu-și facă  griji în ceea ce privește Statele Unite pentru că “Noi controlăm America?”
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a fost citată de către Amnesty International pentru demolarea a mai mult de 4000 de case aparținând palestinienilor inocenți, ca un mijloc de purificare etnică?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a folosit chiar recent o armă de distrugere în masă, o bombă inteligentă de o tonă , pe care a aruncat-o în centrul unei zone extrem de populate, ucigând 15 civili  din care 9 copii?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu ucide in mod curent copiii mici palestinieni pentru simplul motiv că aruncă cu pietre în vehiculele blindate, buldozere, tancuri?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a semnat acordurile de la Oslo promițând să oprească orice construcție nouă de așezăminte evreiești dar a construit mai mult de 270 de noi așezări de la semnare?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a asasinat peste 100 de funcționari politici ai adversarului său, în ultimii 2 ani, ucigând în același timp sute de civili , inclusiv zeci de copii, în aceste operațiuni?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod regulat Convenția de la Geneva, prin impunerea pedepsei colective asupra unor întregi orașe, sate, și tabere, pentru actele câtorva, și chiar merge atât de departe încât demolează sate întregi în timp ce oamenii sunt încă în casele lor?
Răspuns:  Israel.

sursa: Revista LUMEA, nr. 6 (243) / 2013, p.18

(trad. http://rense.com/general95/getsawaywith.html)

6 comentarii »

 1. FOARTE INTERESANT!

  Apreciază

  Comentariu de Aurel Teodorescu — 7 Iunie 2013 @ 20:07 | Răspunde

 2. Israel este animalutulul nestiut care roade nestingherit la baza fragilului echilibru international.
  Cand acest echilibru se va frange, pregatiti-va, WW3 bate la usa.

  Daca USA (sluga Israelului) chiar vrea sa lupte impotriva Terorismului, ar trebui sa inceapa cu Israel
  care practica un Terorism organizat, un Terorism de Stat.
  Dar USA, dobermanul de paza al lumii, insangereaza planeta prin ticalosii precum Vietnam, Irak sau Afganistan.

  vezi:

  http://documentare.digitalarena.ro/povestea-sionismului-2009/
  http://documentare.digitalarena.ro/pace-propaganda-si-taramul-fagaduintei-2003/
  http://documentare.digitalarena.ro/crimele-dosarele-secrete-ale-razboiului-din-iraq-2010/

  Doamne-ajuta!

  Apreciază

  Comentariu de Ioan — 8 Iunie 2013 @ 09:43 | Răspunde

 3. Este notoriu faptul că americanii – ziarişti, analişti ş.a., ca să nu mai vorbim de oamenii simpli, care sunt nişte zombi – sunt ignoranţi în multe probleme, îndeosebi în domeniul geografiei. Aşa este cazul şi cu termenul „Middle East – Orientul Mijlociu” în care s-ar afla, chipurile, Israelul.
  NU, Israelul nu se află în Orientul Mijlociu, ci mult mai aproape,: în Orientul APROPIAT, împreună cu celelalte ţări de lîngă ea, precum Iordania, Siria, Turcia etc.!
  Aşa că, dragi traducători, nu vă mai luaţi după agramatismele americăneşti şi traduceţi corect, „Orientul Apropiat”. Desigur, pentru acurateţea demersului, precizaţi în paranteză: (în original, „Orientul Mijlociu”).
  În fond, dacă Israelul ar fi în Orientul Mijlociu, atunci Orientul Apropiat unde ar fi?!
  În Egipt, cum cred alţi ignoranţi? NU, Egiptul se află în Nordul Africii. Orientul Apropiat se termină la Canalul Suez.

  Apreciază

  Comentariu de Vasile Zărnescu — 11 Iulie 2013 @ 13:41 | Răspunde

  • Vasilica tata , citeste wikipedia :
   Termenul Orientul Mijlociu definește o zonă generală, deci nu există granițe precise. Majoritatea geografilor consideră că acesta include Arabia Saudită, Bahrainul, Egiptul, Emiratele Arabe Unite, Iranul, Turcia, Irakul, Israelul, Iordania, Kuweitul, Libanul, Omanul, Qatar, Siria, Yemen și teritoriile palestiniene (Cisiordania și fâșia Gaza).

   Cine vine la toamna sa dea corijenta la geografie ?

   Apreciază

   Comentariu de Ilie Pafnutie — 22 Iulie 2013 @ 15:03 | Răspunde

 4. Bucovina cea profunda e ocupata de ucrainieni , tiganii fac tara de ras in toata Europa , secuii vor autonomie si pe voi va fute grija de Israel ???
  NENOROCITILOR !!!

  Apreciază

  Comentariu de Ilie Pafnutie — 22 Iulie 2013 @ 12:58 | Răspunde

  • Ilie Pafnutie, observ ca scrii cu pasiune si inversunare. Poate din cauza ca scrii din Israel, Hefa, Haifa si ai net local de la NetVision?
   Vorbeste frumos si nu da sfaturi nesolicitate, caci esti musafir aici pe blog.
   Ganduri mai bune, iti dorim!

   Apreciază

   Comentariu de Mircea Puşcaşu — 22 Iulie 2013 @ 17:42 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Un sit web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: