Bucovina Profundă

24 octombrie 2013

Nazismul vaccinalist si senatorii mercenarii – Paşol na turbinca, Tody!

Filed under: antivaccin,atitudine — Mircea Puşcaşu @ 18:47

Nazismul vaccinalist si senatorii mercenarii

Paşol na turbinca, Tody!

Presa on-line ne informeaza:   Mamele din București nu mai vor să își vaccineze bebelușii

Ca urmare a acestui fapt, apare in Senat urmatoarea reactie:

Todirascu V., senator independent, intreabă in scris pe ministrul Sanatatii:

1. Când vor începe campaniile Ministerului Sănătăţii de informare a părinţilor în privinţa necesităţii vaccinării corecte a tuturor copiilor?

2. Ce sancţiuni are la dispoziţie Ministerul Sănătăţii pentru medicii de familie care nu îşi îndeplinesc îndatoririle privind vaccinarea?

3. Când are în vedere Ministerul Sănătăţii elaborarea unei metodologii de aplicare a legislaţiei (Ord. Min. Sănătăţii, nr.1955/1995) care să permită împiedicarea intrării în colectivităţi a copiilor nevaccinaţi complet ?

Aflam din CV-ul public al numitului Todirașcu Valeriu ca “2003-2005 – am fost Secretar General la AFPM – Asociatia Furnizorilor de ProduseMedicale http://www.afpm.ro unde am participat la negocieri cu Ministerul Sănătății, CNAS,IGCTI http://www.e-licitatie.ro și experții din UE în achiziții publice privind organizarea corectă a sistemului de achiziții publice, inclusiv cel electronic SEAP”, deci un fel de secretar la asociatia BigPharma -Romania.

Mai aflăm că este economist (licențiat în “Negocierea în Relațiile Economice Internaționale”) , că nu are nici o tangenţă cu ştiinţa medicală , şi că are foarte multe tangenţe cu companiile farmaceutice care fac afaceri cu statul (minister, casa de asigurări etc.).

Tot in CV se laudă cu “realizarile” sale in marketing si afaceri, realizari care ii desconspiră motivaţiile retorice  provaccinaliste din Senat:  “Am reușit să aduc de la “no name” până la “brand” (cea mai bine vânduta marcă) […] . Acest mod de lucru se numește pionerat sau altfel spus “marketing care anticipează viitoarea cerere”  și “marketing care generează cerere”, ambele fiind mult mai dificile decât “marketingul bazat pe cererea existentă”.   Sunt acționarul majoritar  și manager general al grupului de firme Tody Company SRL (1993) și Tody Laboratories SRL (2002).

Dl.Todirașcu este o păpuşă a BigPharma. Nu poate el  dormi noaptea de sanatatea copiilor nostri! Pe el si pe stapanii lui il deranjeaza scăderea numărului de vaccinuri efectuate si , mai ales, aparitia unei mentalitati antivaccinaliste foarte daunatoare pentru schemele lor de marketing.

Paşol na turbinca, Tody!

Reclame

7 comentarii »

 1. Nu se poate sisiza nicaieri o astfel situatie ? este revoltator asa ceva ! cata nesimtire si tupeu are sa initieze un astfel de demers ?

  Apreciază

  Comentariu de Marius — 25 octombrie 2013 @ 11:31 | Răspunde

 2. pe acest todirascu ar trebui vaccinat in limba .s-au e prea vaccinat.nu poate nimeni sa ma oblige sa-mi vaccinez copilul, daca nu vreau. mai ales ca au fost cazuri unde copiii au paralizat, am un cunoscut , care si-a nenorocit copilul la vaccinare.a ramas cu piciorul mai scurt umbla in cirja si incepe sa faca cocoasa.,si toate de la vaccin. asa ca acest todirascu sa-si vada de meseriea lui, ar trebui tras la raspudere.este complet nesimtit si plecat de acasa.

  Apreciază

  Comentariu de iosifbalazs — 29 octombrie 2013 @ 16:31 | Răspunde

 3. de ce nu intrebam si noi, tot in scris, pe ministru, de ce ne otraveste copiii cu atatea vaccinuri? a aplica sanctiuni pentru refuzul de a vaccina copiii este un abuz. aici nu-i sat fara caini.

  Apreciază

  Comentariu de danutza — 29 octombrie 2013 @ 17:35 | Răspunde

 4. un lucru pozitiv: lumea se trezeste!! Oamenii refuza vaccinuri, citesc, intreaba, se intreaba.
  Epidemiile de rujeola din romania au lovit inclusiv in copiii vaccinati. La TBC, cazurile de imbolnaviri s-au intalnit inclusiv la oamenii vaccinati (aici nu o sa recunaosca nimeni ca vaccinul e inutil, si ca vaccineaza o forma a bolii diferita de cea care sufera romanii),

  Intr-o societate unde peste jumatate de cazurile de deces sunt cauzate problemelor de igiena vietii(nutritie, sport etc), mi se pare nesimtirea medicilor ce prefera sa promoveze vaccinuri gratuite in loc de o educatie nutritionala, incurajarea sportului, o lupta corecta impotriva fumatului si alcoolului.

  Apreciază

  Comentariu de arakelian — 30 octombrie 2013 @ 13:41 | Răspunde

 5. aveti rapoarte, cifre, prin care sa demonstrati ca nr de vaccinuri vandute scad?

  Apreciază

  Comentariu de arakelian — 30 octombrie 2013 @ 13:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un sit web WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: