dr Mircea Puşcaşu
Daca vaccinurile au eradicat epidemii, de ce se mai administreaza acum cand nu mai sunt epidemiile?
Ca sa nu mai fie alte epidemii, ar zice unii.
Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse magareasca (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola, de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?
Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)

De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?
Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.
Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA  si in Europa unde nu se administrau  vaccinuri inca?
Daca aveti timp si rabdare :
Vaccine Nation – dr.Gary Null, PhD
un documentar care contine si foarte multe date despre “paradoxurile” de care scriam mai sus.

● Stiati ca un copil cu situatie favorizanta poate face autism de la un singur vaccin?
Un copil pleaca din spital fara certificat de nastere, dar cu un “certificat de vaccinari” si cu doua vaccinuri facute HepB si BCG. Plus antitetanosul facut de mama in sarcina. Aceste vaccinuri pot da efecte adverse imediate mai grave decat autismul, cu promisiunea ca vor feri copilul de hepatita B si de TBC. Daca promisiunile nu se respecta (TBC face anual 7.000 de victime la populatia vaccinata), ramane copilul doar cu riscul reactiilor adverse. Iar daca acestea arata ca cele din cazul micutului Ian, relatat pe siteul iansvoice.org, atunci oricine este indreptatit sa nu-si mai vaccineze copiii, cu nici un vaccin, niciodata.

Despre legatura de cauzalitate dintre vaccinuri (in special prin componenta ce contine mercur)  si autism sunt studii multiple care au demonstrat asta de mult.

Sunt si pe net, uite cateva:
¤ Autism: A Unique Type of Mercury Poisoning

¤ Mercury on the Mind – dr. Donald W. Miller, MD

¤ Thimerosal in Childhood Vaccines, Neurodevelopment Disorders, and Heart Disease in the U.S.  – MarkR. Geier, MD, PhD

Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !
In Massachusetts, SUA erau in 1954, 272 de cazuri de poliomielita. Apoi s-a trecut la administrarea VPO (vaccin anti polio cu virus viu) ce a avut ca rezultat o crestere exploziva a numarului de cazuri de poliomielita, ajungandu-se la sfarsitul anului 1955 la 2027 de cazuri.
In 1976, dr. Jonas Salk, creatorul vaccinului cu virus mort, a depus marturie ca VPO a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita raportate in SUA incepand din 1961.
Pozitia oficiala recunoaste riscurile VPO si ineficienta VPI:
Disadvantages of Oral Polio Vaccine
Although OPV is safe and effective, in extremely rare cases (approx. 1 in every 2.5 million doses of the vaccine, plus foarte multe neraportate, neconcludente, “curatate” din liste) the live attenuated vaccine virus in OPV can cause paralysis – either in the vaccinated child, or in a close contact. Immune deficiency of the recipient may be among the causes. This  risk of vaccine-associated polio (VAPP) is well known…. . [Exista tari in care exista mai multa  poliomelita postvaccinala, decat cea “naturala”.]
Disadvantages of inactivated Polio Vaccine
Unlike the oral vaccine, IPV confers only very little immunity in the intestinal tract. When a person immunized with IPV is infected with wild poliovirus, virus can still multiply inside the intestines and be shed in stools – risking continued circulation. For this reason, OPV is the vaccine of choice wherever a polio outbreak needs to be contained, even in countries which rely exclusively on IPV for their routine immunization programme (polio outbreak in the Netherlands in 1992).” [Adica nu prea are eficienta VPI-ul, dar hai sa-l injectam copiilor, ce daca are reactii adverse…] (http://www.polioeradication.org/vaccines.asp)
“In prezent, se ştie că inducţia cancerului este un fenomen care porneşte de la o singura celulă şi că o singură unitate functională de ADN străin în genomul celulei-gazdă poate induce transformarea celulară malignă. O confirmare a acestor adevăruri este descoperirea, în anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) în vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit că şi vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabilă) este contaminat, deoarece virusul a supravieţuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetătorii americani Sweet şi Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au făcut descoperirea, afirmă că toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost găsite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimuţei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit în momentul în care genomul viral SV40 a fost descoperit în tumori maligne diverse ale adulţilor injectaţi cu vaccinul anti-polio în copilarie: mezotelioame,3 limfoame,18 limfoame non-hodgkiniene,26 tumori cerebrale,4,8 osteosarcoame,6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse”, cum au fost denumite, au o particularitate care explică şi numele lor: deşi creează distrucţie marcată in vitro şi in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au în structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave, trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfărşit letal. Cercetătorul care le-a descoperit afirmă că ele pot fi considerate “o arma biologică a naturii”, deoarece pot îmbrăca forme structurale diferite, dar îşi păstrează capacitatea de a se include în celula nervoasă şi de a o distruge.
Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masa au avut un impact covârşitor asupra populaţei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneza la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidenţei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.
Pe de alta parte, aparitia virusurilor atipice, nemaiintalnite pana acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arata ca, in momentul in care orice material biologic este introdus direct in curentul sanguin, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si imposibil de controlat la nivelul stiintei actuale.” (Vaccinul pentru gripa porcină: periculos si ineficient! – Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-vita din România)

Vedeti si

Programul naţional de vaccinare – abuzuri şi manipulare

17 răspunsuri la „Câteva probleme punctuale ale vaccinărilor “obişnuite””

  1. NU VACCINURILOR. Terra este suprapopulata. Nimeni si nimic nu intervine pentru rezolvarea acestei situatii. Doar daca reusim sa convingem populatia sa nu-si mai vaccineze copii vom reusi sa stopam aceasta crestere demografica exploziva, fara precedent in istoria omenirii. Bolile vor reusi sa faca acest lucru. NU VA MAI VACCINATI COPIII. Vaccinul este dureros. Lasatii sa moara.

    Apreciază

    1. La acelasi tip de comentariu, acelasi raspuns am:
      Draga Grivei(!?),
      Ma bucur ca stii ca vaccinurile nu trebuie sa fie obligatorii.
      Ma intristeaza faptul ca suferi de viroze informationale mediatice, care sunt foarte contagioase si periculoase si create in laboratoarele elitelor mondiale funeste.
      Uite cateva informatii cu valoare de adevar(pe care le pot sustine cu date) si cu functie de antivirale:
      1. Populatia globului este in MARE SCADERE. Mitul suprapopularii este inoculat tocmai pentru a se justifica “politica” de reducere a populatiei prin toate mijloacele [vezi pentru edificare legile din China conform carora statul poate face inclusiv avort fortat celor care incalca numarul de nasteri permise de lege (1 copil/familie, exceptiile 2copii/familie, cu penalizari lunare financiare drastice si sterilizarea chirurgicala definitiva obligatorie)]. Unul din obiectivele declarate ale elitelor este reducrea populatiei la 500 de milioane.(vezi pozitia oficiala, publica, sfidatoare a elitelor afisata pe Pietrele din Georgia : http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones)
      2. Resursele de hrana pe Pamant sunt REGENERABILE. Nu trebuie sa dau eu lectii de cum creste iarba, cartofii, ceapa, morcovul, de cum da vaca lapte si gaina oua.
      3. Malthusianismul este o doctrina anti-umana, imorala, ucigasa si foarte nociva pentru cei ce o vehiculeaza. Deci, dezbara-te de astfel de conceptii care te paraziteaza pana nu te vor face sa te implici in cine stie ce chestii regretabile. Echilibrul demografic nu este lasat in grija omului, de acest amanunt s-a ocupat DUMNEZEU, de la Facerea lumii si se va mai ocupa inca pana la Sfarsit.
      4. In fata lui Dumnezeu nu are importanta asa mare cine supravietuieste bolilor, sau cat de inteligent este, pentru ca nici un om nu este nemuritor, si are de trecut prin moarte, depinde insa spre ce … (Spre invierea vesnica a osandei, sau spre Viata cea vesnica in Hristos)
      Cele bune tie si la toti ai tai!

      Apreciază

    2. Grivei esti turbat, vaccineaza-te.

      Apreciază

    3. Grivei esti turbat, vaccineaza-te.

      Apreciază

  2. Bunicii mei, parintii mei nu au fost vaccinati si au trait. Ba mai mult au fost sanatosi la minte si la trup.
    Este drept ca stiau sa rabde frig si chiar sa rabde foame. Si asta le-a fost o biruinta si nu o rusine.
    Rusine este sa furi de la altii prin vanzarea de lucruri de care ei nu au nevoie convingandu-i ca au nevoie.
    Rusine este sa se faca rabat la calitate in detrimentul cantitatii (ex. mancare).
    Este grav ca ne inoculam cu materii straine corpului nostru fata de care corpul nu stie cum sa reactioneze. Organismul uman a fost ‘proiectat’ sa consume pe cale bucala alimente si lichide a caror ADN este ‘cunoscut’ si filtrat de organism. In momentul in care ADN strain (unele vaccinuri se realizeaza pe culturi de organe animale) ajunge in corpul uman ADNul nostru intra in combinatie cu ADNul strain iar rezultatul devine imprevizibil. (rezistenta la antibiotice?)
    Asadar cei care nu se sperie sa nu se vaccineze, iar cei ce au nevoie de asigurarea ca sanatatea le va fi intarita de vaccinuri sa se vaccineze.
    Nu cred ca are sens sa ne jignim unii pe altii. Fiecare are dreptate din perspectiva sa si asupra sa (si copiilor sai).

    Apreciază

    1. Aurel,

      Zici bine despre sursele de ADN strain, efectele sunt insa mai grave decat rezistenta la antibiotice. Este vorba de procese de oncogeneza (cancer), de teratogeneza (malformatii) si de sindroame autoimune foarte grave.

      Ziceai: „Asadar cei care nu se sperie sa nu se vaccineze, iar cei ce au nevoie de asigurarea ca sanatatea le va fi intarita de vaccinuri sa se vaccineze.Nu cred ca are sens sa ne jignim unii pe altii. Fiecare are dreptate din perspectiva sa si asupra sa (si copiilor sai).”
      Eu iti raspund:
      Dreptatea nu este relativa. Faptele sunt clare. Nu pot exista simultan doua adevaruri care se contrazic. Vaccinurile sunt foarte nocive, semanand mai degraba a arma biologica decat a program de prevenire a bolilor. Eu de asta public astfel de informatii, pentru ca cei ce le citesc sa nu poata zice ca nu au stiut. Pentru cei ce au nevoia falsa de „asigurare” ca sanatatea le va fi „intarita” de vaccinuri, le spun ca pe asta se bazeaza tehnica de marketing, pe inocularea fricii, a spaimei de „boala”, e bine sa-si aminteasca ce s-a intamplat cu „gripa”porcina, aviara etc.Frica vinde medicamente, vaccinuri, producatorii investesc de aceea in campanii ample de inoculare a fricii, raspandind „virusi”informationali (numar de morti, estimari funebre, imagini trunchiate)care ma tem ca si pe unii dintre noi ne-au marcat.
      Sanatatea este o stare de echilibru si nu vine din flacoane si fiole. Vaccinul produce un dezechilibru temporar cu repercursiuni teribile pe termen lung.
      Viata omului este in mana lui Dumnezeu, spre care putem avea toata nadejdea ca ingaduie doar suferintele pe care le putem rabda, si care ne sunt de folos, precum niste medicamente amare, spre vindecarea si mantuirea noastra.

      Apreciază

  3. De acord domnule Mircea Puscasu.
    As mai adauga ca in ultimii ani constat o crestere a consumului de medicamente (pastile, vaccinuri, creme, solutii ). Constat alterarea ADN a alimentatiei. Constat chimicalizarea excesiva a alimentatelor stiind clar ca alimentele sanatoase sunt cele care au nevoie de foarte putini catalizatori (enzime, bacterii de putrefactie) pentru a fi asimilate de organism. Constat chimicalizarea hainelor (folosim fibre din petrol, coloranti chimici) si astfel ne iritam pielea in mod cronic si subtil.

    Suntem tot mai slabi in a avea putere de introspectie si analiza la rece. Ne dirijeaza prea usor media fara a avea putere de critica cinstita si sanatoasa.

    Nu stim sa rabdam de foame, de mandrie si trai usor. Ne speriem de ipoteza pierderii vremelnice a sanatatii, a comoditatii si astfel dam organismului materii in disonanta cu ceea ce ar trebui sa consume. Ne lasam indusi in eroare de o industrie a carei tel este profitul si nu sanatatea lui Gheorghe si Ana din Romania.
    Caci, nu-i asa? Medicamentul care vindeca nu este rentabil.

    Apreciază

  4. penicilina a fost inventată de un român, Nicolae Paulescu, şi nu de acei numiţi de tine mai sus.

    în rest, bun articolul

    Apreciază

  5. E vorba de marele nostru savant, Profesorul Nicolae Paulescu, omul de constiinta si atitudine. Totusi el nu a lucrat la descoperirea penicilinei. Poate de insulina vroiai sa zici. Da, el a descoperit insulina si meritele au fost atribuite altora.

    Apreciază

    1. se pare că le-am cam amestecat… scuzele de rigoare!

      Apreciază

  6. va rog sa-mi dati un sfat sai fac vaccinul la 9 ani sau nu este obligatoriu?rog raspuns

    Apreciază

    1. Sfatul meu este sa va informati asupra vaccinului si asupra efectelor adverse pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.
      Cat despre obligativitate va spun in cunostinta de cauza: in Romania nu exista vaccinuri obligatorii. Nici un tratament sau interventie medicala nu e obligatorie, ci implica informarea corecta a pacientului si solicitarea consimtamantului acestuia. Nu se poate trece peste vointa si integritatea persoanei, asta conform Constitutiei si Legilor in vigoare. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti aici:

      Programul naţional de vaccinare – abuzuri şi manipulare
      CUM SE POATE REFUZA VACCINAREA COPIILOR – BAZA LEGALĂ

      Apreciază

  7. Buna seara am o fetita de 3 ani si 9 luni la 3 ani jumate mi-a facut otomastoidita ,si mi s-a recomandat prevenar 13 si rybonumil,i le-am facut dar dupa rybonumil a inceput sa se simnta agitata si nasuc infundat ,inceput de otita ,alergii,acum nu ii mai dau rybonumil dar ce ma sfatuiti sa fac cu ea are sistemul imunitar la pamant ba mai mult am vazut cu stupoare ca i-am facut chiar eu rau.Ce pot sa mai fac?>

    Apreciază

  8. As fi curioasa sa citesc pe site-ul dvs si un articol in care sa va manifestati opinia privind alegerea a tot mai multor institutii de educatie (gradinite, scoli, etc), de a solicita la inscrierea copiilor, carnetele de vaccinare. (am vazut ca in sistemul de stat deocamdata nu se practica, dar cele private deja o cer). Anul acesta, in iulnie sau iulie parca, au circulat o serie de stiri si la noi, conform carora se intentiona introducerea acestei practici la nivel general incepand cu toamna acestui an. Intre timp am vazut ca nu s-a mai scris nimic pe tema asta, nicaieri. Multumesc!

    Apreciază

  9. Cata lipsa de profesionalism. Cata lipsa de informatie. Foarte rau intentionat.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe