Nu trebuie sa fii specialist ca sa intelegi despre vaccinuri ca sunt extrem de periculoase si ca sunt ineficiente. Sunt deasemenea integrate in programul mondial de reducere a populatiei, atat ca numar cat  si calitate. De cand am aflat toate astea din surse si argumente credibile, am refuzat orice vaccin pentru mine, copiii mei si familia mea. Am semnat ca refuz pe proprie raspundere, fara sa clipesc.
In Romania vaccinurile NU SUNT OBLIGATORII. Ei le numesc asa abuziv, pe cele din programul national de vaccinare. (Corect ar fi sa le numeasca vaccinuri  recomandate sau gratuite. Desi nu sunt nici recomandabile, nici gratuite, caci toti platim la  CAS.)
Ei nu te pot vaccina pe tine sau pe copiii tai decat cerandu-ti acordul. Tu poti sa le specifici ca optiunea ta informata este sa  nu accepti vaccinurile. Tu esti stapan pe tine si pe trupul copiilor tai si raspunzator pentru asta in fata lui Dumnezeu, iar daca noi nu vrem sa-i vaccinam nu pot face nimic legal impotriva acestei decizii. Sanatatea este o stare de echilibru si nu vine din flacoane si fiole. Vaccinul produce un dezechilibru temporar cu repercursiuni teribile pe termen lung.
Stiu multe familii care au luat aceasta decizie si o respecta cu mult curaj. Probleme au intampinat la inscrierea in gradinite sau scoli, dar le-au depasit in final.
Exista si un vaccin ce -l recomanda gravidelor, un antitetanos, care NU e necesar, in plus vaccinarile la gravide pot duce la diverse boli la copiii lor nenascuti (boli autoimune, psihice, neurologice etc.)

Schema programului national de vaccinari se aplica fara informarea parintilor privind riscurile si beneficiile, de multe ori cu presiuni din partea medicilor, fara sa fie informati ca ei, parintii, sunt factorul de decizie, fara a urmari reactiile adverse sau a le despagubi.

Schema este asa:
Primele 24 de ore            1 vaccin   (Hep B)
4-7 zile                           1 vaccin   (BCG )
2 luni                              5  vaccinuri    ( D,T,P, Hep B, VPO)
4 luni                              4 vaccinuri   (D,T,P, VPO )
6 luni                              5 vaccinuri  (D,T,P, Hep B, VPO )
12 luni                            4 vaccinuri  ( D,T,P, VPO )
12-15 luni                       3 vaccinuri  ( R,R,O )
30-35 luni                       3 vaccinuri  (D,T,P )
7 ani (in cls. I)                5 vaccinuri   (D,T, R,R,O )
9 ani (in cls. III-a)            1 vaccin    ( VPO )
14 ani (in cls VII-a)          3 vaccinuri  ( D,T, Rub)
18 ani (in cls XII-a)           1 vaccin  ( Hep B )

Mi se pare monstruos ca unui copilas de la nastere pana la 3 ani, sa-i fie facute 26 de vaccinuri, pana in clasa a II-a 31 de vaccinuri, iar pana la clasa a XII-a , in total 36 de vaccinuri. Cel mai monstruos mi se pare numarul de 5 vaccinuri facute tuturor copiilor de doar DOUA LUNI, lucru care il obliga pe bietul copilas sa-si stoarca sistemul imunitar de resurse ca si atunci cand ar avea cele 5 boli odata. Si numarul de 26 de vaccinuri facute pana la varsta de 3 ani mi se pare la fel de ingrozitor, cu atat mai mult cu cat exista voci avizate in lumea medicala care nu recomanda (ba chiar INTERZIC) utilizarea vaccinurilor inainte de varsta de 2 ani , inainte de care se sistemul imunitar nu este maturizat si deci nu este recomandabil sa-l expui la aceste furtuni imunitare numite vaccinare in masa, care de-a lungul timpului si-au aratat atat ineficienta, cat si nocivitatea.

dr. Mircea Puşcaşu

As recomanda celor interesati cateva carti pe aceste teme:
„Vaccinarea: eroarea medicala a secolului”- dr. Louis de Brouwer- se poate comanda de pe net , „Vindecarea”- Prof.Univ.Dr. Pavel Chirila (capitolul despre vaccinuri , incepe in jur de pagina 90).
Site-uri pe net sunt multe in engleza dar si in romana:
http://nostrabrucanus.wordpress.com/
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.medicalvoices.org/
http://vran.org/links/general-links/
http://vran.org/
http://www.nvic.org//
http://www.thinktwice.com/
http://www.vaccination.inoz.com/
http://www.vaclib.org/
http://www.ias.org.nz/

Vezi si

Câteva probleme punctuale ale vaccinărilor “obişnuite”

14 răspunsuri la „Programul naţional de vaccinare – abuzuri şi manipulare”

  1. Buna ziua, sint din Republica Moldova si m-ar interesa partea legislativa unde anume e prevazut ca nu sint obligatorii, daca este asa articol si daca scolarizarea e conditionata de vaccinare.
    Multumesc!

    Apreciază

  2. Toate datele legislative pe care le am sunt din Romania. Aici iti cere sa-ti vaccinezi copiii doar regulamentul gradinitelor si scolilor, dar Legea privind drepturile pacientului afirma ca pentru orice interventie medicala la copii este nevoie de acordul informat al parintilor sau tutorilor. Daca parintii isi exprima dezacordul, legal nimeni nu se poate atinge de copii, desi mai exista si asa neintelegeri si abuzuri. Peste Prut am vazut ca sunt organizatii bine intentionate cu un mesaj coerent fata de vaccinurile la scolari si prescolari:
    http://www.toaca.md/?&id=11&page=news&row_id=155

    Apreciază

  3. Domnule doctor, va rog sa scrieti un articol cu recomandari in cazul in care copilul a efectuat vaccinurile, caci am fost foarte manipulati si majoritatea dintre noi am urmat acest program nenorocit de vaccinari.
    Ce ar fi de facut pentru a diminua riscurile tuturor vaccinurilor efectuate?
    Multumesc.

    Apreciază

    1. Dieta sanatoasa, naturala, cu aport moderat de proteine si grasimi animale, fara substante care dau peste cap sistemul imunitar, potentiatori de gust, amelioratori, emulgatori, conservanti, nitriti etc., o viata echilibrata fizic si psihic, si multa, multa incredere in Dumnezeu fara de stiinta Caruia nu cade nici un fir de par din capul vreunui om.

      Apreciază

  4. Vaccinurile nu trebuie sa fie obligatorii. Populatia globului fiind in crestre, resursele de hrana fiind tot mai putine, este momentul in care bolile vor regla de la sine echilibrul demografic. Este momentul in care vaccinarile NU MAI TREBUIE SA FIE OBLIGATORII. Supravietuitorii vor fi doar cei mai inteligenti.

    Apreciază

    1. Draga Grivei(!?),
      Ma bucur ca stii ca vaccinurile nu trebuie sa fie obligatorii.
      Ma intristeaza faptul ca suferi de viroze informationale mediatice, care sunt foarte contagioase si periculoase si create in laboratoarele elitelor mondiale funeste.
      Uite cateva informatii cu valoare de adevar(pe care le pot sustine cu date) si cu functie de antivirale:
      1. Populatia globului este in MARE SCADERE. Mitul suprapopularii este inoculat tocmai pentru a se justifica „politica” de reducere a populatiei prin toate mijloacele [vezi pentru edificare legile din China conform carora statul poate face inclusiv avort fortat celor care incalca numarul de nasteri permise de lege (1 copil/familie, exceptiile 2copii/familie, cu penalizari lunare financiare drastice si sterilizarea chirurgicala definitiva obligatorie)]. Unul din obiectivele declarate ale elitelor este reducrea populatiei la 500 de milioane.(vezi pozitia oficiala, publica, sfidatoare a elitelor afisata pe Pietrele din Georgia : http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones)
      2. Resursele de hrana pe Pamant sunt REGENERABILE. Nu trebuie sa dau eu lectii de cum creste iarba, cartofii, ceapa, morcovul, de cum da vaca lapte si gaina oua.
      3. Malthusianismul este o doctrina anti-umana, imorala, ucigasa si foarte nociva pentru cei ce o vehiculeaza. Deci, dezbara-te de astfel de conceptii care te paraziteaza pana nu te vor face sa te implici in cine stie ce chestii regretabile. Echilibrul demografic nu este lasat in grija omului, de acest amanunt s-a ocupat DUMNEZEU, de la Facerea lumii si se va mai ocupa inca pana la Sfarsit.
      4. In fata lui Dumnezeu nu are importanta asa mare cine supravietuieste bolilor, sau cat de inteligent este, pentru ca nici un om nu este nemuritor, si are de trecut prin moarte, depinde insa spre ce … (Spre invierea vesnica a osandei, sau spre Viata cea vesnica in Hristos)
      Cele bune tie si la toti ai tai!

      Apreciază

  5. Dupa o muscatura (nu mare) de caine din cartier, am facut antitetanos, care m-a durut mult mai rau decat muscatura, timp de cateva zile bune. M-au durut bratul, umarul, gatul, capul si pieptul cumplit, incat nu am mai facut si antirabicul, mai ales ca si doctorul sau asistentul mi-a zis sa urmaresc cainele si sa-i dau mancare o saptamana, ceea ce am facut. Ca rabia oricum nu prea mai este in zona de zeci de ani. Apoi am vazut pe net ca vaccinul antitetanos contine si vaccin contra hepatitei B.

    E bine de facut antitetanos, antirabic si altele in cazuri de accidente – muscaturi, lovituri?

    Apreciază

    1. Daca ai un sistem imunitar slabit, poate ca da, altfel insa, la ce bun sa ne otravim organismul?!Eu am avut si cuie ruginite intrate in picior si nu am patit nimic, toaletand doar rana si zona adiacenta.Ultimul antitetanos l-am facut acum aproximativ 12 ani.
      Cel mai bine este sa ne uitam pe ingredientele care compun vaccinul – cat timp prezinta mercur sau saruri de mercur, pentru ce sa ni le inoculam?Ca sa ne distrugem creierul, caci „tara te vrea prost”?

      Apreciază

    2. Teoretic ar trebui dus cainele la analize, daca nu are turbare, rabie, nu trebuie facut nimic decat tratmentul local al plagii muscate.

      Apreciază

  6. […] Programul naţional de vaccinare – abuzuri şi manipulare […]

    Apreciază

  7. […] Posted on septembrie 8, 2010. Filed under: de prin ziare adunate | Tags: coruptie, efecte adverse, frauda, medicina, vaccinare hpv, vaccinare obligatorie, vaccinuri, virusi | SURSA: Bucovina Profunda […]

    Apreciază

  8. […] Bucovina Profunda, Nostrabrucanus  Trimite editorial pe e-mail Comenteaza editorial  Printeaza […]

    Apreciază

  9. BUNA SEARA! SUNT UN MEDIC DE FAMILIE DIN JUD CONSTANTA SI, CA SI DVS DLE DR AM INCEPUT SA-MI PUN PROBLEMA VACCINARILOR IMPUSE DE MS, PRIN DECIZIA DE A NU CONTINUA ACESTE VACCINARI MACAR COPIILOR MEI. CUM AS PUTEA SA PUN PROBLEMA SI PARINTILOR COPIILOR CE SUNT PE LISTA MEA ATATA VREME CE PANA ACUM LE ADUCEAM ARGUMENTE PRO-VACCINARE CA ORICE MEDIC SCOLIT IN ROMANIA FIIND CONVINSA DE UTILITATEA VACCINURILOR CARE ERADICHEAZA BOLI ETC

    Apreciază

  10. O sa-ti raspund eu, desi nu sunt medic si nu m-ai intrebat pe mine. Dar pe mine un medic m-a invatat ( ok, pe un background de chimie si nu numai). Si ce-am iubit mai mult la acel medic a fost ca nu mi-a impus ideile lui ci m-a invatat sa judec cu neuronii din dotare si cu inima mea.

    Ce-am pretuit cel mai mult la acel medic: spunea adevarul! Si daca cineva venea cu o alta teorie, nu se certa cu nimeni, nu intra in polemici, nu afisa acel „crede-ma / lasa-ma, sunt medic, stiu eu mai bine”, se documenta si avea curajul sa iasa din paradigma actuala, recunostea cand gresea. Uluirea mea a fost maxima cand:
    – a recunoscut in fata mea, o persoana ce venise sa-i promoveze produse medicale (!), ca multi ani a crezut orbeste ceea ce i s-a spus, judecand totul dupa standardele impuse de „casta” medicala. Mi-a spus ca stie ca argumentele – studii despre care i-am vorbit sunt partinitoare si manevrate sa iasa ok … si nu le crede. Si-a cerut iertare pentru faptul ca ma pune intr-o situatie pentru care, probabil, nu aveam pregatire ca si comunicator, mi-a oferit o cafea si am stat la taclale „ca tot aveam un timp alocat pentru acea intalnire. Zambea incontinuu, avea un umor senin si sanatos. Si m-am trezit ca-i spun ca am o problema nerezolvata de ani de zile, am facut tratamente peste tratamente ……. si mi-a propus un alt plan de tratament ce implica si mintea si emotiile / mediul meu ( planul a si functionat perfect). Multi ani mai tarziu, dupa ce ne-am imprietenit, a recunoscut ca ii era frica sa vorbeasca si, de fiecare data cand vorbeste cu un pacient sau nepacient ( cu fiecare pe limba lui) ii este frica. Dar de fiecare data pune mai presus viata si legile ei, asa cum sunt ele prezente in natura.

    – mi-a spus ca a reinvatat medicina zi de zi, an de an, cititind si judecand transdisciplinar, pornind de la premise noi, iesind din zona in care „viata e o lupta cu microbii si guvernul” si intrand in paradigma „natura se bazeaza pe cooperare”. A invatat medicina ortomoleculara, a citit mai mult decat atunci cand se pregatea intens si ca s-a reindragostit de medicina si de fizica noua ( cuantica), de oameni si de natura si de cat de minunat e totul creat.

    – mi-a dat alternative si argumente „eretice” fata de dogma alopatiei. M-a invatat sa invat altfel, sa nu resping informatii penru ca spune dogma asa ci sa corelez, sa verific, sa judec cu mintea proprie. Am fost de fata la niste discutii ale dansului cu pacienti cu mai putine posibilitati de informare, Vorbea cu fiecare si le spunea acelasi lucru ( ca si informatie) dar nu in aceleasi cuvinte. Ii vorbea fiecaruia pe limba lui, spunand clar ca nu poate garanta ca nu exista efecte adverse, dand cifre despre diferentele intre copiii vaccinati si nevaccinati si precizand ca in Romania nu sunt disponibile cifrele ci le stie din alte studii, etc. Apoi iti spunea ce alternative ai, care este riscul real de imbolnavire, despre ROR povestea despre fiecare boala in parte, care este procentul real de cazuri la care apar complicatii si cand anume trebuie sa te duci la medic, ce sa urmaresti etc. Fiecare om avea tot ce-i trebuie ca sa aleaga .. si le dadea timp de gandire, spunand calm ca el este acolo si face cum aleg ei si le raspunde la intrebari si de 10 ori, ii ajuta si daca aleg sa vaccineze si daca nu, respecta si onoreaza alegerea lor.

    NU STIU cum facea de avea timp pentru toti si pentru toate. Este unul dintre misterele pe care nu le-am dezlegat pana cum. Poate pentru ca a plecat dintre noi demult si nu mi-a mai spus ce sa invat, unde sa citesc … hmm… acest medic este unul dintre oamenii care-mi lipseste cel mai mult.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe