Vaccinurile copilăriei –  o “bombă cu ceas”

Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.

„Cea mai mare amenintare legata de bolile copilariei isi are originea in efortul periculos si ineficient facut pentru de a le preveni.” – dr. ROBERT S. MENDELSOHN, M.D.

OREIONUL, POJARUL, RUBEOLA, TUSEA CONVULSIVA, DIFTERIA, VARICELA, TUBERCULOZA, SINDROMUL DE MOARTE SUBITA LA SUGAR (SMSS), POLIOMIELITA

Scriind despre pericolele vaccinarii in masa, stiu ca acesta este un concept pe care il veti gasi dificil de acceptat. Vaccinarile au fost atat de iscusit si agresiv promovate, incat cei mai multi parinti le considera “miracolul” care a eliminat multe boli temute din trecut. In consecinta, a te opune lor frizeaza nebunia. Pentru un medic pediatru, a ataca ceea ce a devenit “painea si cutitul” practicii medicale pediatrice, este echivalent cu negarea infailibilitatii papei de catre un preot catolic.

Stiind acest lucru, nu pot decat sa sper ca veti pastra totusi o minte deschisa in timp ce cititi expunerea mea. Multe din ceea ce ati fost facuti sa credeti despre vaccinari, pur si simplu nu sunt adevarate. Nu numai ca am indoieli mari in legatura cu vaccinarile; daca ar fi sa-mi urmez convingerile personale profunde, v-as indemna sa respingeti toate inocularile destinate copilului dvs. Nu voi face asta pentru ca parintii din aproape jumatate din statele SUA au pierdut dreptul de a face aceasta alegere. Medicii, nu politicienii, au solicitat legi care forteaza parintii sa-si vaccineze copiii, ca o conditie obligatorie pentru admiterea in scoli.

Chiar si in aceste state, ati putea totusi sa va convingeti pediatrul sa elimine componenta pertussis (tuse convulsiva) din vaccinul DTP (Diftero-Tetano-Pertussis). Acest vaccin, care apare ca cel mai amenintator dintre toate, este atat de controversat, incat multi doctori au devenit anxiosi in momentul in care trebuie sa-l administreze, temandu-se de actiuni juridice de malpractice. Intr-adevar, ar trebui sa fie speriati, pentru ca intr-un proces recent din Chicago, un copil invalidat de vaccinul anti-pertussis a primit 5,5 milioane $ despagubiri. Daca medicul dvs. este in aceasta stare de spirit, exploatati-i frica, fiindca este in joc sanatatea copilului dvs.

Desi am administrat vaccinuri in primii ani ai carierei mele medicale, am devenit un oponent neclintit al inocularilor in masa datorita multiplelor pericole pe care acestea le prezinta. Subiectul este atat de vast si complex incat merita o carte in sine. In acest articol trebuie sa ma limitez la a-mi enumera obiectiile impotriva zelului fanatic cu care pediatrii injecteaza proteine straine in corpul copilului dvs. fara macar sa stie ce rau pot face acestea.

Iata esenta ingrijorarii mele :

1. Nu exista dovezi stiintifice convingatoare ca vaccinarea in masa a dus la eradicarea vreunei boli a copilariei. Desi este adevarat ca unele boli ale copilariei, candva foarte frecvente, au scazut in incidenta sau au disparut dupa introducerea vaccinarii in masa, nimeni nu stie de ce. Mai degraba imbunatatirea generala a conditiilor de trai poate fi motivul. Daca vaccinarile ar fi fost motivul disparitiei acestor boli in SUA, ne putem intreba de ce ele au disparut simultan si in Europa, unde vaccinarea in masa nu s-a practicat?

2. Se crede ca vaccinul anti-poliomielita Salk a determinat oprirea epidemiei de poliomielita care a afectat copiii americani in anii 1940 si 1950.

Daca este asa, de ce epidemia de poliomielita s-a oprit, de asemenea, si in Europa, unde vaccinul anti-polio nu a fost folosit extensiv ? O intrebare si mai relevanta este : de ce vaccinul cu virus Sabin este inca administrat copiilor cand dr. Jonas Salk, care a preparat primul vaccin anti-polio din lume, arata ca vaccinul cu tulpina Sabin este cel care cauzeaza in prezent cele mai multe cazuri de poliomielita la copii ? Continuarea vaccinarii fortate a copiilor cu acest vaccin este o practica medicala irationala care confirma parerea mea ca medicii repeta cu consecventa greselile. Situatia este identica cu incapatanarea lumii medicale de a renunta la vaccinarea anti-variolica la 3 decenii dupa disparitia bolii, cand vaccinul ramasese singura sursa de contaminare si deces prin variola.

Ganditi-va la acest fapt ! Timp de 30 ani, copiii au murit din cauza vaccinului anti-variola, desi nu mai erau amenintati de boala naturala.

3. Exista riscuri semnificative asociate cu fiecare vaccin si numeroase contraindicatii care fac ca administrarea vaccinurilor sa fie riscanta pentru copiii dvs.

Cu toate acestea, medicii le administreaza de rutina, de obicei fara sa avertizeze parintii asupra riscurilor si fara sa cerceteze initial daca respectivele vaccinuri nu sunt contraindicate pentru un anumit copil. Nici un copil n-ar trebui vaccinat fara a se investiga initial existenta unei posibile contraindicatii. Cu toate acestea, mici armate de copii stau aliniati in clinici pentru a primi injectia in brat, fara ca parintii lor sa puna vreo intrebare !

4. In timp ce multitudinea de reactii adverse postvaccinale pe termen scurt este cunoscuta (dar rareori explicata), nimeni nu stie care sunt consecintele pe termen lung ale injectarii de proteine straine organismului omenesc in corpul copilului dvs. Si mai socant este faptul ca nimeni nu face nici un efort coerent ca sa afle.

5. Exista suspiciunea crescanda ca vaccinarea impotriva bolilor relativ inofensive ale copilariei este responsabila de cresterea dramatica a bolilor autoimune, crestere aparuta dupa introducerea vaccinarii in masa a copiilor.

E vorba de boli de temut, ca leucemia, cancerul, artrita reumatoida, scleroza multipla, boala Lou Gehrig, lupusul eritematos si sindromul Guillain-Barre. O boala autoimuna poate fi definita simplu ca o situatie in care mecanismele de aparare ale organismului nu pot face distinctia intre invadatorii straini si propriile tesuturi si, in consecinta, isi distruge propriile structuri. Am dat oare oreionul si pojarul pe cancer si leucemie ? Am subliniat aceste probleme pentru ca probabil pediatrul dvs. nu va va preveni asupra lor. La Forumul Academiei Americane de Pediatrie (AAP) din 1982 s-a propus o rezolutie care ar fi asigurat informarea parintilor asupra riscurilor si beneficiilor vaccinarii. Rezolutia indemna ca “sa se faca cunoscute intr-un limbaj simplu, pe intelesul oricarui parinte rational, riscurile si beneficiile vaccinurilor de rutina, riscurile bolilor impotriva carora se vaccineaza si managementul celor mai frecventa reactii adverse”. Se pare ca medicii adunati acolo n-au considerat ca “un parinte rational” are dreptul la acest tip de informatie pentru ca au respins rezolutia !

Controversa amara in legatura cu vaccinarile, dusa in interiorul profesiei medicale, nu a scapat atentiei presei. Un numar din ce in ce mai mare de parinti refuza vaccinarea copiilor lor, suportand sanctiunile legale in consecinta. Parintii ai caror copii au suferit vatamari ireversibile dupa vaccinare nu se mai resemneaza cu situatia si intenteaza actiuni in justitie impotriva producatorilor de vaccinuri sau a medicilor care au administrat vaccinul. Unii producatori au stopat productia de vaccinuri, iar cei care inca le produc, extind an de an lista contraindicatiilor vaccinarii.

Existenta vaccinarilor obligatorii face ca pacienti care altfel n-ar avea nici un motiv sa se prezinte la pediatru, sa fie obligati sa vina periodic doar pentru vaccinare; astfel, vaccinarile au devenit “painea si cutitul” practicii pediatrice. De aceea, pediatrii vor continua sa apere pana la moarte conceptul de vaccinare obligatorie.

Intrebarea pe care parintii ar trebui sa o puna este : A CUI MOARTE ?

Ca parinte, numai dvs. puteti decide daca sa refuzati vaccinarea copilului dvs. sau sa riscati acceptand-o. Dati-mi voie sa va indemn ca, inainte de a va vaccina copilul, sa va inarmati cu informatiile despre riscurile potentiale si beneficiile vaccinarii si sa-i cereti pediatrului sa va argumenteze vaccinarile pe care le recomanda. Daca hotarati ca nu doriti sa va vaccinati copilul, dar legea statului in care locuiti spune ca trebuie, scrieti-mi si va pot oferi sugestii despre cum va puteti redobandi libertatea de a alege.

Dr. Robert S. Mendelsohn

13 răspunsuri la „Vaccinurile copilăriei – o “bombă cu ceas” – Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.”

  1. popoarele care au creeat aceste vacinuri otrava vor fi nimicite de propriile arme ….

    Apreciază

    1. „popoarele” care au creat aceste vaccinuri sunt o mana de „cercetatori” asemenea infamului Mengele… De fapt, toate efectele negative ale vaccinurilor sunt tot din vina si pacatele noastre. ne punem nadejdea in injectii mai repede decat in Bunul Dumnezeu si Sfintii lui.

      Apreciază

  2. Accesul tuturor la vaccinuri si la serviciile medicale sunt factorii principali care au dus la cresterea demografica necontrolata in ultimiii 100 de ani. Se estimeaza ca pana in anul 2050 populatia globului va ajunge la 12 miliarde de oameni. In aceste conditii, se pune problema reducerii populatiei globului cu 90%. Una dintre metode este renuntarea la vaccinarile in masa si limitarea accesului la serviciile medicale, astfel incat mortalitatea sa ajunga la niste cote mai inalte. Unul dintre mentorii acesei teorii este Eric_Pianka. http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Pianka. Daca nu credeti, vedeti aici cine trebuie sa ramana in viata: http://paisie.wordpress.com/2008/05/14/printul-philip-al-marii-britanii-suprapopularea-este-un-dezastru-ecologic/ Evident ca in slujba acestei idei au fost racolati oameni care pot sa ajute la punerea ei in practica. Deci, in concluzie, daca nu va vaccinati copiii, faceti un mare serviciu planetei.

    Apreciază

    1. Dromihete, Mircea Puscasu are perfecta dreptate la punctul 4 (la fel si cu celelalte puncte). Exista documentare despre declinul demografic mondial.
      Va recomand sa urmariti documentarul Iarna Demografica: http://arhiva-ortodoxa.info/test/autoindex2/index.php?dir=1.video/Demographic%20Winter%20-%20the%20decline%20of%20the%20human%20family/
      Are suptitrare in limba romana.

      Apreciază

  3. Draga Dromihete (!),
    Ma bucura faptul ca te preocupa astfel de subiecte si te banuiesc de posesie legitima de inteligenta.
    Ma intristeaza faptul ca suferi de viroze informationale mediatice, care sunt foarte contagioase si periculoase si create in laboratoarele elitelor mondiale funeste.
    Uite cateva informatii cu valoare de adevar(pe care le pot sustine cu date) si cu functie de antivirale:
    1. Populatia globului este in MARE SCADERE. Mitul suprapopularii este inoculat tocmai pentru a se justifica “politica” de reducere a populatiei prin toate mijloacele [vezi pentru edificare legile din China conform carora statul poate face inclusiv avort fortat celor care incalca numarul de nasteri permise de lege (1 copil/familie, exceptiile 2copii/familie, cu penalizari lunare financiare drastice si sterilizarea chirurgicala definitiva obligatorie)]. Unul din obiectivele declarate ale elitelor este reducrea populatiei la 500 de milioane.(vezi pozitia oficiala, publica, sfidatoare a elitelor afisata pe Pietrele din Georgia : http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones)
    2. Resursele de hrana pe Pamant sunt REGENERABILE. Nu trebuie sa dau eu lectii de cum creste iarba, cartofii, ceapa, morcovul, de cum da vaca lapte si gaina oua.
    3. Malthusianismul este o doctrina anti-umana, imorala, ucigasa si foarte nociva pentru cei ce o vehiculeaza. Deci, dezbara-te de astfel de conceptii care te paraziteaza pana nu te vor face sa te implici in cine stie ce chestii regretabile. Echilibrul demografic nu este lasat in grija omului, de acest amanunt s-a ocupat DUMNEZEU, de la Facerea lumii si se va mai ocupa inca pana la Sfarsit.
    4. Exista documentare despre declinul demografic, in curand sper sa postez pe blog unul dintre ele tradus in romana.
    5. Elitele ce doresc reducerea populatiei spre o mai lesne inrobire a ei, sponsorizeaza masiv campanii „benefice” de vaccinare pe banda rulanta in Africa si in alte zone. In aceasta situatie se afla clanul Rockefeller si miliardarul Bill Gates.(Informatiile sunt publice, pot da linkuri.) Organizatii de sorginte masonica precum Rotary sau Lions isi fac reclama majora sponsorizand campanii de vaccinare antipolio, in special cu VPO, cel ce poate produce boala.

    Cele bune tie si la toti ai tai!

    Apreciază

  4. Avatarul lui stângulescu catalin
    stângulescu catalin

    am fetita de 9 ani ,,eu cand am primit instiintarea ca vor sa faca vaccinul am refuzat prin semnatura mea ,,,dar la scoala ceilalti parinti din calasa fetei mele si au dat acordul..crede ti ca ar trebuii sa fiu de acord cu vaccinarea ??

    Apreciază

  5. buna
    eu nu am fost de acord cu vaccinarea antipolio injectabil am scris o cerere catre cabinetul scolar am acumulat informatii sper ca am facut bine

    Apreciază

  6. Si mie mi s-a dat de la scoala un bilet in care sa imi dau acordul pt vaccinul antipoliomielitic , NU STIU CE SA FAC?baietelul are 9 ani , pana acum a facut celelalte vaccinuri ,dar acum sint derutata ?! astept un sfat sincer..

    Apreciază

  7. Si eu am aceeasi dilema. Fetita mea are 6 ani jumatate si incepe campania de vaccinare antipolio in clasa 0. Pana acum stiu ca se desfasura in clasa a3a. Am intrebat medicul de familie si mi-a spus ca e ok, dar mie nu prea imi vine sa-i mai fac si acest vaccin. Ce parere aveti?

    Apreciază

  8. […] Ca parinte, numai dvs. puteti decide daca sa refuzati vaccinarea copilului dvs. sau sa riscati acceptand-o. Dati-mi voie sa va indemn ca, inainte de a va vaccina copilul, sa va inarmati cu informatiile despre riscurile potentiale si beneficiile vaccinarii si sa-i cereti pediatrului sa va argumenteze vaccinarile pe care le recomanda. Daca hotarati ca nu doriti sa va vaccinati copilul, dar legea statului in care locuiti spune ca trebuie, scrieti-mi si va pot oferi sugestii despre cum va puteti redobandi libertatea de a alege. https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/11/16/vaccinurile-copilariei-o-%E2%80%9Cbomba-cu-ceas%E2%… […]

    Apreciază

  9. Buna ziua va rog sa ma ajutați si pe mine cu un răspuns fetiță mea are 6 ani si e la sc clasa pregătitoare au venit cu vaccinu polio ne a intrebat daca suntem deacord sal facem dar nu e prea devreme nu stiu ce sa fac sa aștept pana face 7 ani va rog sfatuitima nu este un copil cu probleme multumesc

    Apreciază

  10. Buna ziua
    Copilul meu a fost vaccinat cu vaccinul DTP odata cu vaccinul antihepatic b in urma carora peste 5 luni a fost diagnosticat cu diabet zaharat tip 1! Analizind cartela am vazut ca din greaseala copilul a fost vaccinat de 4 ori cu vaccina antihepatica in loc de 3 ori!Cum sa demonstrez legatura dintre vaccin si boala autoimuna? Medicul de fam a spus ca asa avea sa ajung cu acest coopil deoarece s-a nascut prematur de gr.3 cu o greutate de 1550gr.au existat unele probleme dupa nastere dar copilul a evoluat si s-a dezvoltat normal. Dati-mi un sfat

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe