Harta de mai sus reliefeaza gradul de credinta in Dumnezeu in tarile europene.

România, cu tot cu Basarabia sunt in top.

Este atacata azi România in mod special de oligarhiile oculte, de papusarii mondiali? De ce ? Haosul si saracirea românilor au un caracter vădit dirijat. Azi se cultivă programatic neîncrederea, eliminarea sau batjocorirea discursului creştin, infiltrarea la vârf a ierarhiei ecleziale, aruncarea in derizoriu a iubirii de neam şi ţară, se realizeaza programe si politici mondiale de reducerea numarului populatiei, se practică tehnici de reeducare, de reformatare a harţilor cerebrale precum abuzul visual, şocul emoţional,violenţa gratuită (pe străzi sau în media), luatul peste picior al oricăror repere morale, instigarea categoriilor sociale una impotriva alteia, cultivarea panicii si a deznadejdii. Se realizeaza infrastructuri de urmarire si control, pentru a determina obedienta, frica constienta sau subconstienta, iar stirile din media sunt adevarate sedinte de propaganda, de expunere implicita sau explicita a unei agende de lucru.

Toate acestea sunt implinirea unui plan “stiintific”sistematic realizat cu mult timp in urma. Nu ma credeti? Iata ce scria Bertrand Russell in 1953:

“Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculează convingerile. Cînd tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie… Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie. Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decît sub conducerea unui guvern mondial.” (Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, în “Impactul ştiinţei în societate”, 1953)

Care sunt solutiile pentru rezistenta noastra in faţa acestor planuri diabolice?

Intoarcerea la Hristos, si la rădăcinile neamului Românesc, sfintirea tuturor aspectelor vietii cotidiene, simplificarea vieţii, prevenirea celorlalţi, trezvia şi veghea asupra răutăţilor ce vin asupra noastră, mărturisirea credinţei prin virtuti, fapte, cuvinte, atitudini, cu mult curaj si multa pace, cu durere pentru căderile unora, cu durere pentru suferinţele pregatite de slugile satanei, pentru fratii nostri, cu durere pentru inconştienţa şi ignoranţa mulţimilor faţă de cele ce li se pregătesc.

22 de răspunsuri la „De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta”

  1. Este o exprimare exacta a ceea ce simt descrisa mai bine decat o pot face eu . Metaforic vorbind parca s-a deschis o parta temporala prin care suntem invadati de personaje sinistre din anii 50 pe care ii vad implantati in diverse functii ale statului . Am ramas mut de uimire zilele trecute cand am vazut la tv un personaj (Maria Lupu (MApN)) care imi aduce aminte de activistele isterice comuniste din anii 50 .
    Deodata te trezeti ca intr-un cosmar si realizezi ca toate temerile pe care le-ai avut se materializeaza . Iti dai seama ca a existat un plan diabolic pe multe planuri cu niste tinte precise si constati rezultatul care este din ce in ce ai evident .

    Alte solutii decat cele descrise de tine nu exista .

    Apreciază

  2. Iarta, frate, iti multumesc pentru „vizita” si pentru aprecieri si te astept cu drag sa te mai am oaspete. (Intre timp, tocmai „ma mut” putintel: http://tiedoamne.wordpress.com/ )

    Apreciază

  3. Dupa cum scrie aici (ultima imagine de jos) :

    se pare ca harta face parte dintr-un sondaj UE din 2005 care se gasea la :

    Dă clic pentru a accesa ebs_225_report_en.pdf

    Acum nu se mai gaseste acolo caci siteul s-a mutat, ci se gaseste la:

    Dă clic pentru a accesa ebs_225_report_en.pdf

    Interesant e ca la captitolul „1.2.Religious and spiritual beliefs” nu am mai gasit harta deloc, dar procentele sunt aceleasi ca si in harta prezentata in articol (pe care am gasit-o si in wikipedia) si detaliate.
    Astfel putem vedea ca Turcia(musulmani) si Malta (catolici) au afirmat in procent de 95% ca „I believe there is a God (Cred ca exista un Dumnezeu)”.
    Urmeaza Cipru(ortodocsi) si Romania(ortodocsi) cu 90%.
    EL, cred ca e codul pentru Grecia e abia la 81%, etc

    La pag. 7 in pdf, e interesant de observat harta care arata cat de multumiti sunt oamenii de viata pe care o au. De la prima privire se vede ca tarile care erau albastru inchis in harta anterioara, aici sunt bleu deschis. Concluzia, ca si in articol, se vede clar gradul de oprimare, suferinta la care sunt supuse tarile care au o mare credinta in Dumnezeu. Celelalte tari o duc bine, lumea e multumita ….

    Apreciază

    1. Multumesc de research si de comentariul foarte bun.

      Apreciază

  4. […] Bucovina Profunda: De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta […]

    Apreciază

  5. […] Cititi si: De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta […]

    Apreciază

  6. Cum se face intoarcerea la Hristos ?
    Care sunt radacinile „neamului Romanesc” ?

    Apreciază

  7. Avatarul lui Constantin Dusescu-Montreal
    Constantin Dusescu-Montreal

    O analiza pentru suflet si credinta’n DUMNEZEU!
    Sa nu uitam si sa luam aminte:
    DUMNEZEU iti da, dar nu-ti baga in traista!
    NIHIL SINE DEO!

    Apreciază

  8. Pot prelua acest articol pe blogul meu? Se potriveste ca tematica si ar fi binevenit…

    Apreciază

    1. Da, e cu copy-left. Trebuie doar sa precizati sursa si (eventual) sa puneti si link spre articolul original.

      Apreciază

  9. O petitie de Dr. Napoleon Săvescu,
    Fondator & Preşedinte al „Dacia Revival International Society” of New York”:
    http://www.petitieonline.ro/petitie/cine_suntem_adevaruri_ascunse_de_academia_romana_-p31067045.html
    http://napoleonsavescu.wordpress.com/

    Apreciază

  10. Dar daca 90% sunt credinciosi de ce propuneti ca si solutie intoarcerea la credinta in Hristos? Sau e doar pentru cei 10% aceasta solutie?

    Apreciază

  11. La noi, 90% dintre romani cred in Dumnezeu, dar nu s-au intors spre El. Eu banuiesc un procent de 5-15% care sunt intorsi spre Dumnezeu si se straduiesc sa duca o viata responsabila ca un dialog tacut si continuu cu Dumnezeu.
    Am zis ca asta e solutia din convingere si din cauza ca si ei simt ca religia si patriotismul se opun planurilor lor artificiale, impotriva firii, inumane.

    Apreciază

  12. DOAMNE AJUTA!!!
    DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMINI!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe