Rescrierea istoriei de către hoardele cotropitoarebrucan-legitimatie

articol de Mircea Puşcaşu

Rescrierea / distrugerea Istoriei unui neam de catre hoardele cotropitoare nu e o practica nouă. Azi un institut evreiesc, imputernicit de guvernul nostru aservit cotropitorilor, instituie prin lege care variantă a istoriei este cea dezirabilă şi corectă politic şi ameninţă cu puşcăria pe cei ce zic altfel, fie ei istorici, profesori universitari, martori direcţi ai acelei istorii, victime sau urmaşi ai acestora.

Nu foarte demult alt evreu modifica istoria oficială a românilor terorizând profesorii de istorie şi ţara intreagă utilizând (ca împuternicit al statului, şi atunci) violenţa, tortura, anihilarea fizică şi morală.

Eu ştiu că evreii ca naţie sun foarte inteligenţi, pricepuţi şi sunt convins că evreii de rând sunt, ca mine şi ca tine, oameni normali. Dar o seamă dintre ei dau dovadă nouă românilor, de vreo 250 de ani încoace, de un antiromânism patologic. Această minoritate intre evrei, această sectă iudaică, se vădeşte că ne aplică nouă percepte religioase talmudice, străine de Legea Veche, de cele lăsate lor prin Moise, străine de Cele Zece Porunci, străine de orice compasiune umană şi înţelepciune paşnică utile bunei conveţuiri.

Cum poate inţelege cineva raţiunea acelor evrei atunci când îi scot in afara legii acuzându-i de fascism(!) şi genocid pe legionari , care au fost la putere 4 luni de zile in 1940, după care o mână de evrei instaurează regim bolşevic totalitar, iar din ’48 bagă la puşcărie toţi opozanţii de idei, având o predilecţie pentru legionari, instaurând condiţii speciale de exterminare cu închisori, lagăre, deportări, execuţii sumare, ucideri în anchete, în vânătoarea de partizani din munţi, cu foamete, colectivizări, domiciliu forţat, asupra a peste două milioane de români [1], din care peste două sute de mii de români [2] au murit în toate aceste forme de tortură. Apoi după ’89 , urmaşii bolşevicilor se dau victime ţipând că se tem să nu îi violenteze legionarii şi după incă 25 de ani îi scot in afara legii (prin complicitatea Statului), că „legionarii e fascişti” şi „veolenţi”, cică a citit un dipotat, securist recondiţionat şi el, sărmanul [3], scormonind in dex-uri expirate [4] si manuale de clasa XII-a de istorie scrise a la Roller . Culmea tupeului!

Mai jos un articol despre năravuri vechi antiromâneşti ale altuia de tristă amintire: Mihail Roller.

alexandru+florian_188050-mic

Evreul Mihail Roller, bestia din spatele lui Gheorghe Gheorghiu-Dej

de Anca Sevastre / adevarul.ro
Unul dintre cele mai crude personaje ale istoriei, care s-a ocupat de anihilarea fizică şi morală a elitei româneşti în perioada regimului lui Gheorghe Gheorghiu- Dej este evreul Mihail Roller.

Supranumit „Controller” sau „Micul Stalin”, Mihail Roller a fost un ideolog înflăcărat al stalinismului din România. El s-a născut pe 6 mai 1908, în comuna Buhuşi din Neamţ. Din tinereţe a fost atras de regimul comunist, dar abia în 1926 a devenit membru al partidului, întâi al Partidului Comunist German, apoi al Partidului Comunist Francez.

În Partidul Comunist Român intră în 1931, când revine din străinătate, de la studii. Va ocupa mai multe funcţii în partid, dar una dintre cele mai importante este cea de redactor al revistei „Scânteia”.

„Inginerul Roller” sau „Rolea” a fost arestat de trei ori, dar nu a fost condamnat din cauza lipsei dovezilor. În anul 1940 s-a dus în Basarabia sovietică şi a intrat în Partidul Comunist de la Moscova, devenind coleg de echipă cu Ana Pauker, în cadrul „Institutul de Cercetare Ştiinţifică nr. 205”. În perioada războiului Mihail Roller a făcut Facultatea de Istorie a Universităţii de la Moscova. Întors la Bucureşti în 1944, a urcat rapid în ierarhia partidului. După trei ani, sub redacţia sa, a apărut prima sinteză marxistă de Istorie a României.

Roller era obsedat de ideologia comunistă şi de creşterea vigilenţei pe plan istoric. Istoricii din România tremurau de spaimă la auzul numelui său. S-a ocupat de demascarea devierilor de la liniile partidului, de zdrobirea unor destine şi de falsificarea unor adevăruri istorice.

Nume mari din Istoria României au fost scoase din învăţământul superior, unii dintre ei sfârşind în chinuri în lagărele comuniste. Printre aceştia îi amintim pe Gheorghe Brătianu şi pe Ion Nistor. Opera lor a fost trimisă în fondurile speciale ale bibliotecilor.

În 1949 a fost ales membru al Academiei Române şi laureat al „Premiului de Stat”. A fost unul dintre făuritorii Muzeului Româno- Rus deschis în Bucureşti, şi al Institutului de Învăţământ Superior „Maxim Gorki”.

Sprijinit de Gheorghe Gheorghiu-Dej, Ana Pauker, Miron Constantinescu şi Leonte Răutu, lua decizii importante în ceea ce priveşte cazurile care necesitau tortură, anihilare fizică şi morală. Mii de oameni au avut de suferit din cauza obsesiei lui ideologice.

Mihail Roller a intrat în dizgraţie după numirea ca prim-adjunct al directorului Institutului de Istorie a Partidului. În 1956, într-un memoriu despre situaţia istoriografiei româneşti, semnat de Andrei Oţetea, Constantin Daicoviciu şi Barbu Câmpina, Roller era acuzat de plagiat şi de orientare antinaţională.

Moartea lui Roller nu a fost lămurită încă. Unii spun că ar fi vorba de o sinucidere, alţii că se datorează diabetului şi a unei tulburări digestive la care s-a adăugat moartea fiicei sale Sonela. Aceasta a căzut în bazinulul unui sanatoriu şi s-a lovit mortal la cap. Rămăşiţele pământeşti ale lui Roller se găsesc la crematoriul „Cenuşa” din Bucureşti.

Mihail Roller a rămas in Istoria României datorită strategiei de teroare ideologică (rollerism), datorită rusificării, eliminării şi distrugerii elitelor intelectuale din şcoli.

(sursa: adevarul.ro/piatra-neamt via saccsiv)

Note BP:

[1]  Genocidul comunist din România – în CPADCR, Raport final, pp.459-469.

[2] Cicerone Ioaniţoiu – Caretea de aur a rezistenţei româneşti împotriva comunismului, vol.1, p.37

[3] https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/06/17/zile-negre-ale-stiintelor-juridice-in-romania/

[4] https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/06/17/comisia-juridica-turnatorul-si-justitia-romana-detalii-picante/

Să nu uităm ce făcea FSN in ’90:

manifest FSN 90

Un răspuns la „Rescrierea istoriei de către hoardele cotropitoare. Evreul Mihail Roller, bestia din spatele lui Gheorghe Gheorghiu-Dej”

  1. Cei ce conduc lumea la vârf sunt de acelasi fel. Politic sunt sionisti, religios sunt talmudişti, o sectă iudaică de factură luciferiană, amorală si criminală. Se consideră supraoameni iar pe toţi ceilalţi, suboameni, buni pentru a fi sclavii lor sau a fi dispensabili in orice moment. Invartindu-se incă intr-o lume formată pe mentalităţi creştine, ei vor încă să păstreze aparenţele legitimităţii, politeţei, bunei cuviinţe, civilizaţiei. Curând , când se vor şti integral stăpâni pe lume, îşi vor da aramă pe faţă integral. Sunt nişte barbari demoniaci, criminali ce au ura drept virtute cardinală şi pe care o transmit din din tată în fiu. Au o mistică a puterii, a stăpânirii intregii lumi, pe care o consideră de drept a lor, dată doar lor de Dumnezeu, şi pe care o vor inapoi admiţând orice metodă : minciună, crimă, genocid, jaf, sclavie şi nu se mulţumesc cu uciderea fizică a oponenţilor ci doresc îndrăcirea şi spurcarea lor înainte de moarte , cât şi după moarte, lăsând urmaşilor lor datoria uciderii ritualice continue pentru 3 sau 7 generaţii de urmaşi ai acestor oponenţi. Aşa poţi inţelege binomul format din Experimentul Piteşti şi legea Ellie Wiesel, de exemplu. Cum poţi invinge pe cei ce vor să te infricoşeze, să te stăpânească, să te spurce? Simplu: fii vesel, curajos, curat, drept, liber, demn, bun. („Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credinţa, blândeţea, înfrânarea, curăţia; împotriva unora ca acestea nu este lege. Iar cei ce sunt ai lui Hristos Iisus şi-au răstignit trupul împreună cu patimile şi cu poftele. Dacă trăim în Duhul, în Duhul să şi umblăm. Să nu fim iubitori de mărire deşartă, supărându-ne unii pe alţii şi pizmuindu-ne unii pe alţii.” Gal.5, 22+)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe