muzeul_yad_vashem_din_ierusalim_1_46705900

Dragnea, politica corectă,

evreii și coșul de gunoi al istoriei

Liviu Dragnea este acuzat ca si-ar fi inspirat legea “defaimarii” dintr-o conventie propusa de un ONG al carui co-fondator l-a decorat pe liderul social-democrat in urma cu doar cateva zile. Conform Comisiei Europene, ONG-ul Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia nu furnizeaza nicio finantare pentru el. Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii a fost creat in octombrie 2008, de Moshe Kantor, oligarh evreu rus, prieten cu președintele Putin, presedinte al Congresului Evreiesc European. Moshe Kantor este acelasi care i-a acordat lui Liviu Dragnea “Compasul Ierusalimului”, cea mai inaltă distinctie acordata de Congresul Evreiesc European, pe 27 ianuarie 2016.

Conform Comisiei Europene, ONG-ul Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia nu furnizeaza nicio finantare pentru el.

Reamintim că Dragnea era anchetat pentru fraude electorale, iar știrile din decembrie 2015 il pomeneau doar in legătura cu aceste fraude, iar după ce a fost la Yad Vashem și a prezentat omagiile sale stăpânilor lumii și și-a exprimat disponibilitatea de slugă și de coadă de topor, vine cu idei legislative care ajung să fie supuse votului Parlamentului in mai putin de o lună.

Aceste idei legislative, ce par proaspăt traduse in română, țin de trendul politicii corecte a toleranței necondiționate (adică fără discernământ). Față de cine vor ei să ne oblige prin legi să avem ”toleranță” ? Față de stăpânii abuzivi (evrei cu maneta holocaustului culpabilizant) ce visează intr-o mistică bolnavă să stăpânească lumea, dar mai ales față de favoriții lor cei mai recenți, sodomiții (lgbtqiapk etc.), care devin pe zi ce trece purtătorii de stindard ai noii dezordini mondiale, care își propune deconstruirea radicală a fundamentelor civilizaţiei creştine.

Despre legătura intre neomarxismul evreiesc, politica corectă și sodomiți găsiți aici un articol bun: Corectitudinea Politică – metastază a Marxismului Cultural. HUXLEY + ORWELL = LUNACEK (II)

 

Ce nu știe Dragnea Liviu este că asta nu e ieșirea sa din situațiile încurcate in care se află, ci intrarea in unele și mai mari. Nu este acesta un inceput de favorit al stăpânilor, ci un inceput al sfârșitului său din toate punctele de vedere. Ce nu știe Dragnea Liviu este că stăpânii talmudiști își aruncă la gunoi sculele prin care lucrează. Cel puțin din două motive: să-și șteargă urmele și din dispreț pentru oamenii slabi pentru trădători de neam, pentru lingușitori.

Virgil Maxim avertiza asupra acestui fapt: oculta își aruncă slugile. Astfel, dacă faci un compromis pe placul stăpânirii, sperând că vei căpăta protecția lor, te înșeli amarnic. Ei îți vor cere încă un compromis, apoi unul și mai mare, la nesfârșit, până refuzi și abia atunci te aruncă la coș.

Asta nu știe domnul Dragnea.

 Articol de Mircea Pușcașu

8 răspunsuri la „Dragnea, politica corectă, evreii și coșul de gunoi al istoriei”

  1. […] Aceste idei legislative, ce par proaspăt traduse in română, țin de trendul politicii corecte a toleranței necondiționate (adică fără discernământ). Citiți continuarea aici. […]

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sunt dezgustători şi străinii, dar când vezi unul din neamul tău, cumpărat ca vitele-n obor şi pus să facă rău ţării sale, parcă trăieşti o adevărată dramă !
    Culmea este, că până la urmă, coada noastră de topor va fi pedepsită amarnic chiar de cei pe care i-a slujit cu preţul cinstei şi al onoarei călcate în picioare !
    Trist !

    Apreciat de 1 persoană

  3. […] ce scrie fratele Mircea Puscasu in articolul sau Dragnea, politica corectă, evreii și coșul de gunoi al istoriei de pe Bucovina […]

    Apreciază

  4. Conflictul Hegelian trebuie schimbat ,din distructiv in constructive; lacomia trebuie limitata prin impozitul gradual; constitutia schimbata ; forma de guvernare ca la americani sau francezi!

    Apreciază

  5. […] Mircea Puscasu, 11 februarie 2016, blogul Bucovina Profunda: […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe