Obligativitatea vaccinarii este o crima impotriva umanitatii – actrita Isabelle AdjaniIsabelle+Adjani+Long+Hairstyles+Long+Wavy+51quzOnCNXql

Actrita Isabelle Adjani se pozitioneaza impotriva introducerii obligativitatii vaccinarii. Indiferent ce crezi despre vaccinuri, curajul lui Isabelle Adjani, demnitatea si claritatea discursului ei sunt minunate. Ca actrita faimoasa, ea stie ca are multe de pierdut cu o astfel de declaratie. Cariera ei va suferi mult din cauza acestei pozitii „politically incorrect” privind vaccinurile. Mass-media, probabil, n-o va mai invita.

In acest interviu, actrita merge atat de departe incat marturiseste ca a comis un act ilegal … pentru a-si proteja copiii! Isabelle Adjani a ales sa spuna adevarul, adevarul ei, deoarece este convinsa ca acest act de curaj va salva vieti.

Daca in viata publica este un actor de comedie, in viata de zi cu zi, Isabelle Adjani este cat se poate de bine ancorata la realitate, este extrem de preocupata de tot ce se intampla in jurul sau pentru ca, spune aceasta, nu poate trai rupta de lume. Nu agreaza deloc modul in care este mediatizat negativismul.

Inainte de a-si spune punctul de vedere asupra obligativitatii vaccinarii, avem ocazia sa ascultam trei fragmente din discursurile premierului Frantei, Edouard Philippe, a profesorului Romain Gherardi si a prof. imunologie pediatrica, Alain Fischer.

 

Premierul Frantei Edouard Philippe a declarat in data de 4 iulie, 2017: „Boli pe care le credeam eradicate pe teritoriul tarii noastre fac victime. Oamenii mor de rujeola. Asa ceva este inadmisibil in tara lui Pasteur. Anul viitor, vaccinurile pentru copii care sunt unanim recomandate de autoritati pentru sanatatea acestora vor deveni obligatorii.”

In antiteza cu acesta, profesorul si neuropatologul Romain Gherardi sustine ca particulele de aluminiu existente in vaccinuri dauneaza sanatatii si ca, pe termen mediu si lung, se pot resimti efectele negative ale administrarii acestor vaccinuri in urma faptului demonstrat stiintific ca aluminiul nu este eliminat de organism timp de ani si ani de zile, persistand in interiorul sistemului imunitar. Aceste efecte negative sunt durerile musculare cronice, oboseala cronica, manifestari autoimune, etc. In aceste conditii, avertizeaza profesorul, este periculoasa administrarea de vaccinuri care contin particule de aluminiu deoarece sistemul imunitar nu are decat o toleranta limitată fata de acesti adjuvanti. Aluminiul este cunoscut ca fiind un metal neurotoxic, este adevarul gol – golut, admis de toata lumea. Este adevarat ca exista, probabil, o toleranta a organismului uman atunci cand vorbim de unul, doua vaccinuri de-a lungul unei singure vieti, dar nu va mai fi cazul peste cativa ani cand vom fi supusi la 100, 120 -130 de vaccinuri pe perioada unei singure vieti. Organismul nu va mai face fata si va ceda, precizeaza prof. neuropatolog Gherardi. De precizat faptul ca OMS doreste sa ne injecteze cu 120 de vaccinuri de-a lungul vietii. Acesta este de parere ca autoritatile ar trebui sa interzica zecile de astfel de vaccinuri care urmeaza a fi introduse pe piata si, in schimb, sa promoveze vaccinurile pe baza de fosfat de calciu, care sunt mult mai bine tolerate de organism, pe termen lung, decat cele pe baza de aluminiu. Gherardi se pronunta totodata in favoare dezvoltarii de vaccinuri multivalente care protejeaza impotriva a cinci boli diferite si care contin doar o singurira valenta a adjuvantului.

Pe de alta parte, profesorul de imunologie pediatrica si cercetatorul in biologie Alain Fischer declara ca exista in prezent 11 vaccinuri recomandate pentru copiii mici, vaccinuri care sunt administrate pentru protectia impotriva unor boli grave, chiar mortale, precum anumite forme de meningita sau de rujeola. Acesta sustine ca cele 11 vaccinuri existente sunt eficiente, insa atrage atentia ca vaccinarea comporta riscuri, cu toate ca acestea sunt extrem de mici. „Balanta intre beneficii, care sunt considerabile, si riscuri, care sunt minime, face ca aceste vaccinuri sa fie recomandate si chiar obligatorii, daca este necesar, in toata lumea”, explică Fischer.

Despre cele doua puncte de vedere divergente, actrita Isabelle Adjani, precizeaza ca aluminiul este o substanta toxica ce nu ar trebui sa existe in vaccinuri. „Ceea ce ma frapeaza insa este faptul ca prof. Alain Fischer, presedintele Comitetului de Vaccinare, a omis sa declare faptul ca are legaturi stranse cu laboratoarele Sanofi – in 2013 a primit premiul Sanofi-Pasteur. Sau cum Ministrul Sanatatii, Agnes Buzyn, face parte din boardul de directori a doua laboratoare de vaccinuri Novartis si Bristol-Meyers Squibb. Ma scuzati, dar si eu am documentele mele, imi fac temele! Din 2009 si pana in 2011, as vrea sa inteleg cum oameni care au interese financiare in luarea acestor decizii devin scuturi umane menite sa ne protejeze sanatatea?!” a conchis actrita.

Actrita le recomanda parintilor, si nu numai acestora, doua carti pentru o mai buna edificare asupra situatiei: „Pentru a termina cu Pasteur: un secol de mistificare stiintifica” a lui Éric Ancelet, care spune ca Pasteur poate nu a fost cine credem ca a fost. A doua carte recomandata este  „Ceea ce ni se ascunde cu privire la vaccinuri”, scrisa de Sylvie Simon. Isabelle Adjani este la curent cu toate cazurile de rujeola si cu extinderea epidemiei, insa aceasta exemplifica, printr-un caz mortal de rujeola din Elvetia – in care victima era vaccinata impotriva bolii -, caracterul aleatoriu al virusului. Vedeta se declara impotriva obligativitatii vaccinarii, mentionand tari precum Norvegia, Luxemburg, Spania, Marea Britanie, Austria, Germania, Olanda si altele, tari in care obligativitatea vaccinarii impotriva rujeolei a fost ridicata, vaccinurile fiind doar recomandate.

Actrita vorbeste in acest interviu acordat postului de radio France Musique din pozitia de mama ce nu si-a vaccinat copiii, dupa ce a descoperit „marele demers propagandist al industriei farmaceutice si al laboratoarelor in scopul de a face bani pe seama bunei sanatatii a oamenilor”, decizie luata pe baza propriilor convingeri. Isabelle Adjani nu se considera radicala, ci autodidacta, dezvaluind ca copiii ei sunt foarte bine si foarte sanatosi, chiar daca acestia nu au fost vaccinati – mezinul ei in varsta de 20 de ani nu a luat niciodata antibiotice. Actrita declara ca provine dintr-o familie supra-medicalizata si supra-tratata de catre medicina alopata si ca declinul fiziologic al familiei ei este cauzat tocmai de medicina alopata, ea insasi fiind supra-medicalizata mult prea devreme cu antibiotice, si ca a avut nevoie de ani multi pentru a se detoxifia.

Nou-nascutii nu au sistemul imunitar suficient de dezvoltat pentru a lupta impotriva acestor 11 boli inoculate prin cele 11 vaccinuri. „Ce este de fapt si de drept vaccinul? Este un compus de virusi! Pentru mine este un exemplu clar de cum se incearca distrugerea chintesentei biologice a fiintei umane inca de la nastere! Nu este altceva decat o minciuna stiintifica bazata pe frica. Si eu am ales sa nu-mi fie frica!” declara Isabelle Adjani. Mai mult, actrita spune ca oamenii nu pot sa conceapa faptul ca sunt mintiti, dar evident, responsabilitatea revine fiecaruia dintre noi.

Actrita incheie interviul prin a spune foarte clar ca introducerea obligativitatii vaccinarii va fi considerata peste 20, 40 sau 50 de ani o crima impotriva umanitatii.

Cunoasterea este putere!

sursa: lionmentor.ro

2 răspunsuri la „Obligativitatea vaccinarii este o crima impotriva umanitatii – actrita Isabelle Adjani -VIDEO”

  1. […] via Obligativitatea vaccinarii este o crima impotriva umanitatii – Actrita Isabelle Adjani -VIDEO — … […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe