A început epidemia mediatică de propagandă vaccinalistă

Mai intai au incercat tehnica de marketing „nu sunt vaccinuri, sunt rare, nu se gasesc”, care facuta pentru ca vaccinurile sa fie dorite, cautate, pretioase. Urmează faza a doua.

Se scriu articole, se fac fac emisiuni, se tine un recensamant al numarului de cazuri, cu morti si raniti, recensamant care reprezinta doar cifre pe un ecran. Se vorbeste de 675 de cazuri de rujeola, impartite in 23 de judete, cifra pe judet fiind foarte variata, intre 1 si maxim 145 de cazuri pe judet. Ministerul declara epidemie desi cazurile raportate sunt 675 , chiar in conditiile in care in România copiii sub 14 ani sunt in număr aproximativ de 3,4 milioane.

Un fapt hilar remarcat de cineva: fotografiile de copii cu rujeolă, care insoțesc aceste articolele de propagandă, prezintă copii din alte țări şi sunt din surse externe precum Shutterstock, vezi foto.

rujeola-shuterstock
Articolele de propaganda vorbesc de 3 cazuri de decese presupuse a fi datorate rujeolei, toate la copii sub un an, copii care oricum ar fi fost nevaccinati, pentru ca vaccinul ROR este recomandat de schema ministerului a se face la 12-15 luni. Vehicolul de transmitere sunt copii de varsta scolara si cauza presupusei epidemii ar fi inceperea scolii, dar marea majoritate a copiilor sunt vaccinati inainte de a merge la scoala de doua ori: cel amintit de la un an si rapelul (repetarea) vaccinului ROR care se face la 5-6 ani.

Concluzia evidenta a unei astfel de situatii este una singura: ineficienta vaccinului ROR, care nu asigura protectia promisa, nici atunci cand el e facut din 4 in 4 ani.

„Specialistii”  au găsit explicatia „epidemiei”(rata mica a vaccinarii) si vinovatii (campaniile antivaccinaliste). Au omis sa ne explice cum au ajuns la asa concluzie si cum explică ei faptul că, desi rata vaccinarii a scazut cel mai mult in judetele Neamț, Bucureşti, Suceava, Constanța totuşi marea majoritate a cazurilor din numita epidemie s-au inghesuit in judetele Bistrița, Mureş, Arad şi Timiş.

Dar toată tevatura cu epidemia, mortii si ranitii, apeleaza la partea irational-emotionala a publicului, se induce publicului (prin frauda mediatica premeditata si sponsorizata) o falsa problema, generatoare de panica si de disponibilitate de a accepta solutiile „specialistilor”, autoritatilor, oricat de irationale ar fi ele. Solutia irationala, dar acceptata in conditii de panica, solutie scontata din start este cresterea compliantei populatiei la vaccinare, cresterea vaccinurilor efectuate, vandute, contractate si cresterea incasărilor companiilor farmaceutice. O alta cauză pentru care se vor flutura epidemii la tv si vor inventa si morti ca la aviară, este pentru a pregati psihologic poporul pentru legea vaccinarii, care o au demult pe țeavă.

Atentie, această epidemie se transmite pe cale mediatică!

UP DATE:

 Adaug aici si un comentariu foarte bun cu multe date concrete primit la articolul intial:

„Referitor la decesele din pricina pojarului – asta este ceea ce se stie până acum, mâine mai vedem:
– un caz din Arad este cel al unui copil de 9 luni, nevaccinabil provenit dintr-o familie de rromi; părinții sunt plecati în străinătate, copii stau cu bunica. Până ieri nu știa nimeni daca este confirmat diagnosticul de rujeolă ( era doar caz suspect de rujeolă); nu se știe cauza de deces ( nu s-a afacut autopsia încă ) însă ministerul l-a dat ca fiind din pricina rujeolei .. ca asa-i științific?!

Am vazut in comunicat ca toti 3 sunt sub 1 an, deci nevaccinabili.

Cazurile de rujeolă ața cum sunt ele prin rapoarte – cu tot cu creșterea acoperirii vaccinale:

2008 – 12 cazuri confirmate ( din375 cazuri raportate de 69% din ASJP-uri) + 2 cazuri induse de vaccinare . Zero decese. Acoperire vaccinala … in teorie 96,5%. Conform cifrelor lunare din acelasi raport (pe 10 luni) media este de 74.63.

2009 – 8 cazuri confirmate ( din 253 raportate) + 1 caz de rujeola provocata de vaccin; zero decese, acoperirea vaccinala (AV la 12 de luni ) este 77.067% media pe 12 luni a datelor din tabel

Faza amuzantă 🙂 – în raport este trecut așa:
„6 au constituit un focar de rujeolă cu sursa de import (Irlanda) [..] Cazul – sursa a fost o fetita in varsta de 7 luni nascută în Irlanda [..] 3 copii (in varsta de 4, 5 si 8 ani, vaccinati conform calendarului) au fost confirmați cu laboratorul si au constituit cazuri secundare [..] Ca urmare a spitalizarii unuia dintre cazurile secundare (copilul de 8 ani) intr-o secție de pediatrie, 2 din cei 18 contacti de spital au fost confirmați ulterior cu laboratorul și constituie cazuri terțiare [..]
2 cazuri din judetul Dambovita au fost sporadice. ”

Rezumat: 1 caz nevaccinabil, 3 cazuri la vaccinați conform calendarului, 2 cazuri + 2 cazuri despre care nu se spune nimic.
Si urmează concluzia:
„Toate cele 8 cazuri confirmate s-au înregistrat la copii nevaccinați.”

2010 – 193 cazuri confirmate (din 382 posibile) si unul dintre ele a fost pojar provocat de vaccin raportat RAPI, 1 deces,; AV(acoperirea vaccinala) la 18 luni 93,2 %

2011 – 4784 cazuri confirmate ; 1 deces, AV la 24 de luni 94,7% – – cele mai multe cazuri la copii nevaccinabili ( sub 1 an )

2012 – 7450 cazuri confirmate, 1 deces, AV la 24 de luni 95,1% – cele mai multe cazuri la copii nevaccinabili ( sub 1 an )

2013 – 1159 cazuri confirmate, 1 deces, AV la 24 de luni 93,8 %, – cele mai multe cazuri la copii nevaccinabili ( sub 1 an )

2014 – 59 cazuri confirmate, 0 decese, AV 89.4% (fara precizari, cifra este din tabelul prezentat in raport)

2015 – 7 cazuri confirmate din care:
– 2 au avut câte 1 doză de vaccin în antecedente (copii cu vârste cuprinse între 1-4 ani);
– din cele 5 cazuri rămase, 3 nu erau eligibile la vaccinarea cu RRO (copii cu vârsta sub 1 an).
– despre restul de 2 cazuri – raportul nu spune nimic (!)
– AV asa cum este in tabel pentru 2015: undeva un pic peste 85% ”

 

Mircea Pușcașu | Bucovina Profundă

 

Panica mediatică şi firescul uitat. Cum era privită inofensiva rujeolă când matketingul pharma nu incepuse să o zugrăvească mediatic ca pe noua ciumă bubonică (pentru ca incă nu exista vaccinul ROR)

Measles, Back In The Days Before The Marketing Of The Vaccine

https://www.youtube.com/watch?v=mDb0ZS3vB9g

Comentariu anonim cules de pe net:
,,Oare chiar ne crede cineva prosti? Pai, oare nu exista nicio legatura intre medicina inchizitoriala la putere si numarul colosal de farmacii? Cine sunt de fapt agentii de vanzari ai acestui numar stupefiant de mare de farmacii, nu medicii? Ce ar fi sa stie poporul roman cate farmacii exista pe teritoriul tarii si cate mii de tone de medicamente de sinteza chimica inghite acest popor prostit de medici? Ce ar fi ca poporul roman sa stie cifra de afaceri a acestui colosal sistem de vanzari de otravuri? Cu cat este mai sanatos poporul roman de pe urma consumarii acestor nenorociri? Cat costa un protocol farmaceutic intreg in tratarea cancerului si cu ce rezultate? In afara de industria de armament, mai exista vreo alta industrie mai mare ca cea a cancerului? Ce interes au cercetatorii unui institut cu 25 de etaje si salarii exorbitante sa se rezolve problema acestei boli? In privinta vaccinurilor, de ce nu se merge pe ideea intaririi sistemului imunitar prin ridicarea nivelului de trai, de cultura si de igiena? Cum sa aiba un sistem imunitar puternic mancatorii de parizer si cremvursti facuti din piele, buze, organe sexuale animale, animale bolnave, avortoni de animale si alte nenorociri? Pai, de ce sa fie tratati ca oamenii cu salarii corecte, cand e mai rentabil sa fie vaccinati ca animalele de la ferme? de ce aceste animale sunt atat de injectate cu medicamente? Pentru ca traiesc ca animelele de la blocuri! de ce animalele de la blocuri sunt atat de vaccinate? pentru ca traiesc ca animalele de la ferme! Sancta simplicitas!”

Alte articole:

5 răspunsuri la „A început epidemia mediatică de propagandă vaccinalistă”

  1. Foarte bun articolul, progresistii internationalisti vor sa extermine incet dar sigur poporul roman, prin obligativitatea vaccinarii, plus ca din treaba asta iese un profit fantastic.Institutul Cantacuzino l-au distrus pentru a ne baga ei pe gat vaccinurile lor otravitoare.Cum de mai suporta Dumnezeu o astfel de stare de lucruri.Doamne ajuta!

    Apreciază

  2. Avocatul boborului (ca deh neam pricopsit si cu acesta) de fapt este avocatul dusmanului si este pro vaccinare fortata, este vorba despre matrozul chior victor ciorbea

    Apreciază

  3. […] Propaganda mediatică vrea să ne transmită că, mai nou,rujeola este noua ciumă bubonică. […]

    Apreciază

  4. […] A început epidemia mediatică de propagandă vaccinalistă […]

    Apreciază

  5. Minciuni dupa minciuni : Ebola minciuna, Hiv minciuna, Elodia nu a existat, virusi umani nu exista (minciuna), suntem prosti? Minciuna.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Tendințe